В наявності

Ліфтинг-сироватка для обличчя та шиї / Pro-Collagen Definition Face & Neck Serum / ELEMIS

3 960,00 грн.

Відновлююча ліфтинг-сироватка для обличчя та шиї

ПЕРЕВАГИ: зміцнює, ліфтинг, скульптурує

Клінічно доведено, ця потужна сироватка з ударною активною силою - до 1,5 мільйона стовбурових клітин Едельвейса та Морського падубу, Перського шовку та олігосахаридів, забезпечує пружність та ліфтинг, робить шкіру більш підтягнутою та пружною. Створена для усунення виражених ознак старіння, таких як витончення шкіри та втрата пружності. Повертає шкірі тонус та еластичність. Обличчя, шия та декольте – мабуть більш скульптуровані та контуровані. Всі типи шкіри.

Ця багатогранна сироватка орієнтована на боротьбу з ознаками старіння шкіри. За підтримки до 1,5 мільйонів рослинних стовбурових клітин, які допомагають боротися зі втратою щільності, роблячи витончену шкіру більш помітною та пружною, сироватка пом'якшує шкіру, надаючи їй пробуджений, пружний та підтягнутий вигляд.

Шия - одна з найтонших зон. Шкіра шиї тонка і тому легко розтягується, з віком швидко втрачає пружність та провисає, що призводить до появи зморшок, вертикальних та горизонтальних ліній. Ця сироватка ідеально підходить як для обличчя, так і для шиї, призначена для чотирьох ознак старіння: втрата щільності шкіри, мімічні зморшки, знебарвлення та втрата еластичності.

Розроблено всім типів шкіри. Особливо підходить тим, хто хоче усунути ознаки старіння.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Pro-Collagen Definition Face & Neck Serum:

  • Sea Holly (Синеголовник) – рослинні стовбурові клітини. Sea Holly – це квітуча прибережна рослина, стовбурові клітини якої допомагають підтримувати структуру шкіри та повертають їй втрачену пружність.
  • Перське шовкове дерево - екстракт цієї прекрасної віялоподібної рослини вирівнює тон шкіри, усуває її тьмяність і лущення.
  • Олігосахариди бурих водоростей – цей унікальний морський екстракт допомагає відновити пружність шкіри, мінімізуючи прояв тонких ліній та зморшок.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Нанесіть 1-2 помпи на кінчики пальців і масажними висхідними рухами нанесіть на очищене обличчя, шию, декольте. Перш ніж наносити денний або нічний крем Pro-Collagen Definition, зачекайте кілька хвилин, щоб активні компоненти продукту вбралися та запрацювали.

50165
Призначення
Anti-age терапія
Зміцнення
Омолодження
Об'єм
30 мл