В наявності

Anti-Age крем під очі Про-Коллаген / Pro-Collagen Eye Renewal / ELEMIS

3 300,00 грн.

Anti-Age крем під очі

ПЕРЕВАГИ: живить, вкраплює, розгладжує

Клінічно доведено, що цей інтенсивний крем зменшує появу тонких ліній і живить делікатну область навколо очей. Запобігає появі зморшок навколо очей завдяки інтенсивній формулі, а також ефективно тонізує та пом'якшує шкіру, надаючи Вашим очам сяйво молодості. Для всіх типів шкіри, 25+

Потужні антивікові властивості екстрактів водорості Падіна Павоніка, у поєднанні з амінокислотами, бета-каротинами і вітамінами B, C і E, що містяться в хлорелі та синьо-зелених мікроводорях, утримують вологу в епідермісі, розгладжують, зволожують та відновлюють. Приємним доповненням до помітного ефекту омолодження є розкішний аромат Троянди та Мімози.

Незалежні клінічні дослідження довели, що тонкі лінії навколо контуру очей помітно розгладжуються, а кількість зморшок скорочується до 60%.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Pro-Collagen Eye Renewal:

  • Падина Павоніка - містить кальцій, який зміцнює клітинну структуру, надає шкірі гладкості та сяйва. Стимулює синтез гіалуронової кислоти, активно зволожує.
  • Хлорелла - одноклітинна бура водорість забезпечує синтез колагену та покращує еластичність шкіри, надаючи розгладжуючий та реструктуруючий ефект.
  • Гречка - тонізує шкіру, активно використовується для усунення набряклості та темних кіл під очима. Є багатим джерелом рутину, нормалізує стан стінок капілярів, підвищуючи їхню міцність і еластичність.
  • Фрукт Ноні - є ефективним адаптогеном, підвищує стійкість клітин шкіри до окислювального стресу, попереджаючи вікові зміни та надаючи видимий ефект, що розгладжує.
  • Кварц – стимулює клітинну активність, у комбінації з Падіною Павонікою надає потужний ефект ліфтингу.
  • Олія Арганового дерева – надає потужну омолоджуючу дію, розгладжує глибокі зморшки забезпечуючи гладкість шкіри.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Наносите крем щодня вранці та ввечері. Один натиск помпи ніжно розподіліть по очищеній шкірі навколо очей, уникаючи прямого контакту з очима.

00273
Призначення
Живлення
Зміцнення
Розгладження
Об'єм
15мл