В наявності

Гель "Клітинна вода" / ESTHEDERM

2 349,00 грн.

Основа складу – 70% оновлений патент CW (Клітинна вода). Гель забезпечує миттєве відчуття свіжості, відновлює та зміцнює міжклітинні зв'язки для покращення бар'єрної функції шкіри. За допомогою патентів CW (Клітинна Вода) та Aquaporine (Аквапорин) нормалізується життєвий цикл клітин, їх функції підтримується оптимальний рівень гідратації. Шкіра наповнена вологою і набуває сяючого та здорового вигляду. Щоденне використання продукту сприяє підтримці якості та молодості шкіра протягом тривалого періоду. Підходить як для жінок, так і для догляду за чоловічою шкірою завдяки легкій текстурі та упаковці у формі туби.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Клітинна вода (вода, карнозин, мінеральні солі, гіпотаурин, гіалуронат натрію), екстракт кореня імперати циліндричної, глюкоза, манітол, кальцію хлорид, магнію хлорид, магнію сульфат, калію фосфат, екстракт водоростей, супероксиддисмутаци, екстракт , натрію хлорид, натрію бікарбонат.

всі типи шкіри;

після етапу демакіяжу та очищення;

будь-який вік;

цілий рік;

шкіра у стані стресу;

як непошкоджена, так і зневоднена шкіра з пошкодженою гідроліпідною мантією;

шкіра з уродженим ослабленим захисним бар'єром;

з метою профілактики передчасного хроно- та фото-старіння.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

У домашньому догляді наносити вранці та/або ввечері на шкіру обличчя, ший та зону декольте після очищення. Для посилення ефекту використовувати Mist "Клітинна Вода" перед нанесенням гелю.

V9106
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Захист
Зміцнення
Нормалізація
Освіження
Сяйво
Об'єм
40мл