В наявності

Щоденний очищувач / Dynamic Resurfacing Facial Wash / ELEMIS

2 070,00 грн.

Кремоподібний очисник для шкіри

ПЕРЕВАГИ: очищує, оновлює, оживляє

Стимулює природний цикл оновлення клітин шкіри, активно розгладжуючи, а також м'яко відлущує відмерлі клітини шкіри, які можуть надавати тьмяний колір обличчю. Цей бестселер для вмивання обличчя глибоко очищає шкіру, водночас ніжно омолоджуючи.

Цей щоденний інноваційний очищувач для обличчя стимулює природний цикл оновлення клітин шкіри, активно розгладжуючи та очищуючи, м'яко відлущує відмерлі клітини шкіри, допомагає шкірі довго залишатися молодою та свіжою.

Революційна запатентована технологія Tri-Enzyme діє як каталізатор для безпечного та ефективного шліфування у верхніх шарах шкіри. Галактоарабінан, полісахарид з модрини, покращує процес неабразивного відлущування, а бразильське масло Бабасу, багате жирними кислотами, відновлює рівень зволоженості. Потужні антиоксидантні властивості Морінги допомагають захистити шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища, а Трутовий гриб допомагає заспокоїти та підтримати мікрофлору шкіри, не порушуючи рН балансу. Шкіра виглядає гладкою та сяючою!

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Dynamic Resurfacing Facial Wash:

  • Субтилізин - є продуктом життєдіяльності мікроорганізмів, добре очищає шкіру від частинок епідермісу, що ороговіли, розгладжує і готує її до подальшого догляду поживними або зволожуючими засобами. Підвищує метаболізм клітин та стимулює процеси регенерації у шкірі.
  • Протеази - ензим, що руйнує білки, руйнує пептидні зв'язки білка кератину, що розпадається на фрагменти. В результаті спрощується процес відлущування відмерлих (рогових) клітин.
  • Папаїн - фермент (ензим), який видобувають із плодів папайї. Діє як ніжний компонент, що очищає і зволожує, який також оптимізує водний баланс епідермісу.
  • Трутовий гриб - щоденні примочки з відвару трутовика дозволяють позбутися папілом та інших неестетичних утворень на шкірі, а також трутовий гриб ефективний для лікування саден і післяопераційних виразок.
  • Масло Бабассу - олія ефективно зволожує шкіру будь-якого типу, насичує поживними речовинами, підвищує захисні властивості шкіри, утримує вологу, робить шкіру м'якою і при цьому не забиває пори. Прекрасно розгладжує шкіру, практично знищуючи зморшки.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Нанесіть очисник на долоні, додайте трохи теплої води та акуратно помасажуйте обличчя, шию та декольте легкими круговими масажними рухами. Ретельно змийте та висушіть обличчя чистим рушником. Потім нанесіть Тонер за типом шкіри та сироватку Dynamic Resurfacing від ELEMIS. Використовуйте щодня вранці та ввечері.

РАДА ФАХІВЦЯ

Завжди використовуйте SPF у світлий час доби та уникайте активної дії ультрафіолету під час використання програми Resurfacing. Не рекомендується перебувати на відкритому сонці, засмагати чи відвідувати солярій

00713
Призначення
Освіжає
Очищення
Об'єм
200 мл