В наявності

Чоловічий гель для вмивання / Deep Cleanse Facial Wash / ELEMIS

1 380,00 грн.

Гель для вмивання для чоловіків

ПЕРЕВАГИ: очищує, освіжає, оживляє

Цей швидкодіючий гелевий очищувач є ідеальним засобом для щоденного очищення шкіри, поверне Вашій шкірі чудову чистоту та свіжість. Гель для вмивання Глибоке очищення поєднує в унікальній формулі екстракт кори дуба, м'яти кучерявої та м'яти перцевої, а також натуральну основу з молочних протеїнів, глибоко зволожує, живить та очищує шкіру. Запобігає вростанню волосків. Підходить для шкіри будь-якого типу.

Цей швидкодіючий гелевий очисник є ідеальним щоденним засобом для чищення. Потужна суміш Дубової кори та М'яти на унікальній основі з молочними протеїнами глибоко очищає шкіру, допомагаючи видалити забруднення. Глибоко зволожує та живить, підходить для шкіри будь-якого типу. Запобігає вростанню волосків.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Deep Cleanse Facial Wash:

  • Кора англійського дуба – очищає та відновлює природний баланс шкіри.
  • М'ята кучерява і м'ята перцева - має антибактеріальну дію і нормалізує вироблення шкірного сала.
  • Молочні протеїни – загоюють, відновлюють та живлять шкіру.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Налийте невелику кількість у долоню, змішайте з теплою водою, щоб обернулася пінка, очистіть обличчя та промийте теплою водою. Для досягнення найкращих результатів використовуйте вранці, щоб очистити шкіру та пом'якшити лицьові волоски перед голінням. Повторіть увечері, щоб видалити щоденні забруднення зі шкіри.

50210
Призначення
Освіжає
Очищення
Об'єм
150мл