В наявності

Тонер для чутливої шкіри абрикосовий / Soothing Apricot Toner / ELEMIS

1 650,00 грн.

Заспокійливий тонер

ПЕРЕВАГИ: заспокоює, освіжає, гармонізує баланс шкіри

Ніжний тонер із приголомшливим ароматом свіжого абрикосу. Відмінно тонізує шкіру та допомагає підтримувати рівень pH, не містить спирту або інших агресивних компонентів. Дарує відчуття чистоти та надає шкірі сяючого вигляду. Підходить для всіх типів шкіри, ідеальний для чутливої ​​шкіри.

Ніжний тонер без вмісту спирту, основу якого становить квітка мильнянки - відомий, як натуральна альтернатива засобу для чищення, мабуть поліпшить тонус Вашої шкіри, прекрасно зволожить і відновить pH-баланс. Екстракт абрикоса заспокоїть, зменшить подразнення на чутливих ділянках шкіри, пом'якшить, подарує неперевершене відчуття комфорту. Тонер не береже агресивних детергентів та спиртів.

Можна використовувати як заспокійливий компрес для області навколо очей.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Soothing Apricot Toner:

  • Екстракт абрикоса - пом'якшує, заспокоює подразнену шкіру, дарує відчуття свіжості та комфорту.
  • Квітка мильнянки - натуральний очищувальний засіб з вираженим пінистим ефектом, що забезпечує м'яке очищення шкіри без пошкодження бар'єру, має м'яку очищувальну і потужну антиоксидантну дію.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Після очищення обличчя змочіть ватний диск тонером і обережно протріть обличчя. Використовуйте вранці та ввечері. Може також використовуватися як освіжаючий і зволожуючий спрей протягом дня поверх макіяжу. Уникайте прямого контакту з очима. У разі контакту ретельно промийте водою.

РАДА ФАХІВЦЯ

Відмінно підходить для подразнених очей, а також для тих, хто носить контактні лінзи, та після тривалого перебування перед екраном комп'ютера. Заспокійливий абрикосовий тонер нанесіть на сухі ватяні диски, заплющіть очі і покладіть диски на віки, розслабтеся, залиште для дії на 5-7 хвилин, потім зніміть.

00228
Призначення
Вирівнювання кольору, тону, рельєфу шкіри
Заспокоєння
Освіжає
Очищення
Об'єм
200 мл