В наявності

Омолоджуючий поживний крем мікро-філлер / MICRO-FILLER RICH CREAM / Ella Bache

3 150,00 грн.

Цей крем допомагає протягом тривалого часу зберігати красу та молодість. А питна кремова текстура задовольнити потреби навіть сухого типу шкіри. Основним компонентом складу цього крему є маку про-колаген та мікро-нутрієнти спіруліни, які наділені потужними живильними властивостями, увлажнюють і швидко наповнюють. Також до активних компонентів цього продукту належить гіалуронова кислота, здатна забезпечувати покриву інтенсивне зволоження, олія насіння пінника лугового, хлорелла, рисовий віск.

Тонкою кулею розподіляючи крем по поверхні шкіри, ви будете насичувати покрив потужним коктейлем корисних речовин. Проникаючи в шкіру, засіб стимулює синтез колагену та еластину, підтягує втомлені тканини та зміцнює дермо-епідермальні з'єднання. Також він має антиоксидантну дію та підтримує оптимальну ступінь зволоженості та живлення в тканинах шкіри.

Стимулює синтез молекул дермії та дермо-епідермального з'єднання, пригнічує еластазу та колагенозів, має антиоксидантну активність, підвищує тургор та загальну ступінь зволоженості шкіри. Підходити всім типам шкіри в зимовий період і сухій/дуже сухій шкірі всесезонно.

Після очищення та тонізації шкіри нанесіть невелике кількість крему масажними рухами на шкіру обличчя шию та зону декольте.

За потреби під крем можна нанести сироватку для активного догляду.

VE21022
Призначення
Живлення
Омолодження
Об'єм
50 мл