В наявності

Ягідна маска-бустер / Superfood Berry Boost Mask / ELEMIS

1 460,00 грн.

Матируюча маска для обличчя з пребіотиком

ПЕРЕВАГИ: матує, балансує, очищає

Очищаюча маска, натхненна смузі, з бразильською фіолетовою глиною та омега-багатим комплексом SuperBerry регулює вироблення шкірного сала, надає шкірі еластичності, а також миттєве та тривале зволоження. Звужує пори, робить шкіру сяючою без жирного блиску протягом усього дня. Підходить для нормальної та комбінованої шкіри, а також для молодої шкіри.

Смузі-маска для обличчя Vegan Friendly. Бразильська пурпурна глина допомагає витягувати забруднення шкіри, ніжно відлущуючи, роблячи колір обличчя гладким. Багатий омега комплекс SuperBerry робить шкіру здоровою та зволоженою. Крім того, пребіотик, природно отриманий із цукру, допомагає підтримувати баланс мікрофлори шкіри. Підходить для чоловічої та жіночої шкіри.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Superfood Berry Boost Mask:

  • Чорний чай - чай ​​давно відомий своїми багатими антиоксидантними властивостями, які допомагають підтримувати сяйво шкіри.
  • Бразильська глина - ця красива і стійка глина надає масці природного пурпурового кольору, поглинає надлишки олії та домішок і допомагає відновити свіжість шкіри, очищає пори.
  • Пребіотик - цей глюко-олігосахарид є активним інгредієнтом, який допомагає захищати та підтримувати ніжний мікробіом шкіри, найперший захисний бар'єр шкіри. Допомагаючи підтримувати збалансованість власної екосистеми шкіри, шкіра залишається здоровою.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Нанесіть рясно на обличчя та шию на очищену суху шкіру. Ви можете відчути невелике поколювання. Змийте через 10 хвилин теплою водою. Використовуйте двічі на тиждень.

РАДА ФАХІВЦЯ

Мультимаскинг: комбінуйте маски суперфуд від ELEMIS: Superfood Berry Boost Mask наносите на Т-зону, а на сухі зневоднені ділянки – живильну маску Superfood Vital Veggie Mask.

50218
Призначення
Матування
Очищення
Об'єм
75 мл