В наявності

Крем-маска під очі проти зморшок / Pro-Collagen Eye Revive Mask / ELEMIS

4 380,00 грн.

Універсальна маска під очі проти зморшок, супер розмір!

ПЕРЕВАГИ: освітлює, омолоджує, зволожує

Клінічно доведено, що ця інноваційна маска-сироватка для очей з гелеподібною формулою мінімізує появу зморшок, а також зменшує набряклість та темні кола навколо очей. Містить гіалуронову кислоту Flash Filler нового покоління та Кавунні снігові водорості, які надають області навколо очей молодості та пружності.

Багатофункціональна формула забезпечує зволоженість шкіри протягом 24 годин і може бути нанесена під макіяж як зволожуючий праймер. Наносите на макіяж протягом дня, щоб освіжити та допомогти звести до мінімуму видимі ефекти сухості та напруження навколо очей. 25+

Відкрийте для себе більш яскраву, гладку та пружну шкіру навколо очей з цією багатофункціональною маскою для очей, яка забезпечує відмінні антивікові результати, такі як сироватка. Клінічно доведено, ця формула гелю 3-в-1 може використовуватися як нічна омолоджуюча маска, зволожуючий праймер для очей і зволожуючий рятувальний бальзам для розгладження та омолодження ніжної шкіри навколо очей протягом дня.

Ця вологопоглинаюча маска для очей складається з гіалуронової кислоти нового покоління Flash Filler, Кавунних снігових водоростей та багатого на антиоксиданти куща Клевера для глибокого зволоження та зменшення видимих ​​ефектів напруги навколо контуру очей. Гелева текстура крему охолоджує та освіжає, миттєво надає шкірі гладкості та молодості.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Pro-Collagen Eye Revive Mask:

  • Кавунова снігова водорість - багата антиоксидантами, амінокислотами та поліфенолами. Ця червона мікроводорість забезпечує зволоження в екстремальних умовах і має властивість розгладжувати зморшки.
  • Кущ Клевера - зібраний у Південній Кореї, ця рослина багата на антиоксиданти, зменшує набряклість і темні кола навколо очей.
  • Падина Павоніка – бура водорість, акуратно здобута для збереження цілісності фітоактивних властивостей, сприяє зволоженню шкіри, забезпечує пружність та еластичність.
  • Гіалуронова Flash Filler - Гіалуронова кислота останнього покоління, що забезпечує ефект наповнення та покращення текстури шкіри.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Нанесіть тонким шаром на шкіру навколо очей або тонким шаром під макіяж вранці, також можна застосовувати поверх макіяжу протягом дня, щоб освіжити шкіру під очима і звести до мінімуму відчуття сухості та стягнутості, або як нічну маску перед сном. Для найкращого результату використовуйте щодня або щонайменше тричі на тиждень.

50760
Призначення
Зволоження
Омолодження
Освітлення
Об'єм
30 мл