В наявності

Омолоджуюча маска для обличчя / Agequiri / Rhea

3 200,00 грн.

Відновлюючий антивіковий засіб для особи з інноваційною, з погляду реології, ніжною, еластичною та насиченою текстурою, яка легко наноситься. Заспокійливий ефект, що надає шкірі пружність та протидіє її старінню, забезпечується завдяки дії системи StemCell, що сприяє довголіттю та стимуляції клітин, та екстракту Дерева життя, який протидіє відшаровуванню тіломір, що викликає фотостаріння та втрату протеостазу. Комбінована очищувальна та детоксикуюча дія BioClay та Каоліна стимулює подальшу регенерацію шкіри обличчя.

Шкіра обличчя виглядає помітно більш молодою, щільною та пружною. Зморшки та мікрозморшки розгладжуються та зводяться до мінімуму. Тьмяність, сухість і втомлений вигляд залишають місце для підтягнутого, розгладженого і повного кольору обличчя, яке знову набуває сяйва і життєвої сили.

Інструкція по використанню:

Нанесіть рівним шаром на обличчя та шию, уникаючи області навколо очей. Через особливу текстуру засобу рекомендується наносити його від центру назовні. Залишіть мінімум на 5 – максимум на 10 хвилин. Змити. Як варіант, наносити його можна в душі: пара сприяє кращому проникненню активних інгредієнтів. Або залиште на 20 хвилин, не змиваючи, для більш глибокого проникнення, втираючи засіб, доки він не зникне.

Будь-які зміни кольору не вплинуть на ефективність продукту. Зберігайте засіб подалі від світла.

Склад:

Aqua (Water), Caprylic / capric triglyceride, Ethylhexyl stearate, Zea mays (Corn) starch, Illite, Glycerin, Kaolin, Acrylates/C10-30 Gardenia jasminoides meristem cell culture, Ceramide NP, Glutamic acid, Glycoproteins, Threonine, Ceramide AP, Phytosphingosine, Cholesterol, Valine, Bacillus ferment, Ceramide EOP, Cetearyl isononanoate, Phenoxyethanol4, Parfuxyethanol4 , Ceteareth-20 , Cetearyl alcohol, Xanthan gum, Glyceryl stearate, Disodium EDTA, Ethoxydiglycol, Sodium hydroxide, Caprylyl glycol, Tocopherol, Polyglyceryl-3 diisostearate, Ceteareth-12, Benzoic acid, Cetyl palmitate, Sodium lauroyl lactylate, Helianthus annuus (Sunflower) seed oil, Етиlhexylglycerin, Carbomer, Citric acid, Sodium metabisulfite.

Agequiri
Об'єм
50 мл