В наявності

Нічний крем / ULTRA SMART Pro-Collagen Night Genius / ELEMIS

7 200,00 грн.

Пробудження та Еластичність шкіри

Подібно до ніжного шару кашеміру, цей інноваційний крем з революційною технологією огортає шкіру ніжною вуаллю 24-годинного зволоження. Нічний крем сприяє природним процесам регенерації, надає шкірі вранці пружність та гладкість, як у молодості.

Клінічно доведена формула підтримує природні властивості шкіри у боротьбі з окислювальним стресом та агресорами навколишнього середовища.

Усього протягом 28 днів зорово зменшуються глибокі зморшки та тонкі лінії.

Шкіра стає бархатистою, гладкою і глибоко зволоженою.

Отримані результати:

  • Клінічно доведено, що крем допомагає покращити бар'єрні функції шкіри, забезпечуючи надійний захист до ранку.
  • Клінічно доведено, що крем значно зменшує глибину мімічних зморшок та тонкі лінії.
  • Клінічно доведено, що крем покращує пружність та еластичність шкіри.
  • Клінічно доведено, що крем забезпечує 24-годинне зволоження.
  • Клінічно доведено, що засіб підтримує природні властивості шкіри у боротьбі з окислювальним стресом та агресорами навколишнього середовища.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ULTRA SMART Pro-Collagen Night Genius:

  • ULTRA SMART Night Restore Technology складається з досконалої ліпосомальної системи доставки, яка інкапсулює пустельні водорості. Допомагає посилити антиоксидантний захист та стимулює процеси регенерації в період нічного відновлення, забезпечуючи оптимальний стан шкіри вранці.
  • ULTRA SMART Line Fighting Complex підтримує природний синтез колагену. Формула розроблена на основі комбінації 3 активних водоростей та Помаранчевої Африканської Бульбіни, яка цілеспрямовано впливає на усунення зморшок та тонких ліній, забезпечує пружність та еластичність.
  • ULTRA SMART Moisture Plump Complex інноваційний комплекс мікроводоростей фіолетового кольору, RhodellaViolacea та гіалуронової кислоти нового покоління, які помітно зволожують та розгладжують шкіру протягом ночі, допомагаючи зміцнити її водний бар'єр та забезпечуючи бездоганний захист протягом дня.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Увечері наносите на очищену шкіру декольте, шиї та обличчя висхідними рухами.

50133
Призначення
Anti-age терапія
Живлення
Зволоження
Зміцнення
Об'єм
50 мл