В наявності

Адаптивний крем / ULTRA SMART Pro-Collagen Enviro-Adapt Day Cream / ELEMIS

6 900,00 грн.

Денний крем для розгладження зморшок

ПЕРЕВАГИ: зволожує, захищає, зміцнює

Новинка! Інноваційний зволожуючий крем, який допомагає шкірі вправно адаптуватися до мікрокліматичних змін протягом дня, робить шкіру більш пружною та еластичною. Забезпечує безперервне зволоження для максимальної гідратації та усунення видимих ​​ознак старіння шкіри. Шкіра набуває сяйва, виглядає молодшою ​​і трансформованішою.

Ця клінічно протестована формула оснащена адаптером “кліматичного шоку”, який допомагає шкірі почуватися комфортно при екстремальних змінах температури та вологості.

Створює на шкірі невидиму вуаль, яка допомагає захистити від мікропилу та тьмяних атмосферних та внутрішніх забруднювачів.

Усього за 28 днів шкіра стає гладкою, як шовк, і поява глибоких ліній та зморшок різко зменшується.

НЕЗАЛЕЖНІ КЛІНІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ:

90% підтвердили, що крем зробив їхню шкіру захищеною та більш стійкою до екстремальних змін клімату всередині та зовні.

96% підтвердили, що шкіра стала глибоко зволоженою та помітно наповненою.

93% підтвердили, що шкіра повністю трансформувалася, стала молодшою ​​та пружною.

90% підтвердили, що цей крем зробив шкіру більш сяючою.

ELEMIS ULTRA SMART Pro-Collagen Enviro-Adapt Day Cream:

Отримайте сяючий колір обличчя з оновленим відчуттям пружності та сили. Цей бархатистий крем, що ідеально поєднує в собі адаптогенну та антивікову технології, допомагає шкірі пристосовуватися до мікрокліматичних змін протягом дня, роблячи шкіру гладкою та зволоженою у всіх середовищах. Клінічно доведено, * інноваційний зволожуючий крем загортає шкіру в захисний кокон з 24-годинним зволоженням, допомагаючи захистити від атмосферного забруднення, яке може порушити природний бар'єр шкіри. Розроблений для захисту витонченої шкіри, він покращує відчуття еластичності та пом'якшує видимість глибоких зморшок для молодшої та пружної шкіри.

ЧОМУ ВАРТО ВИКОРИСТОВУВАТИ ЦЕ КРЕМ?

Екстремальні зміни температури та вологості можуть вплинути на шкіру, що призведе до зневоднення, появи зморшок та втрати еластичності. Клінічно доведено, що цей високотехнологічний зволожуючий крем підтримує потреби шкіри в різних умовах, роблячи її більш пружною. ULTRA SMART Aqua Shuttle Technology забезпечує безперервне надходження вологи до шкіри для тривалого інтенсивного зволоження.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Використовуйте щодня. Наносьте щоранку на очищену, суху шкіру.

Візьміть невелику кількість крему ULTRA SMART Pro-Collagen Enviro-Adapt, розміром з горошину та розігрійте у долонях. Акуратно нанесіть обличчя, шию та декольте масажними рухами нагору.

50122
Призначення
Загоєння
Зволоження
Зміцнення
Об'єм
50 мл