В наявності

Спрей, що запечатує кутикулу для фарбованого волосся / Luxviva Color Fixative Sealing Spray / Medavita

1 100,00 грн.

Объём

Глянцевий спрей запечатує кутикулу фарбованого волосся, фіксуючи пігмент (pH 3,5). Робить волосся надзвичайно шовковистим і блискучим і полегшує процес сушіння та укладання. Забезпечує максимальний захист від надмірної вологи та сухості. Містить комплекс активних натуральних інгредієнтів рослинного походження на основі фітокератину, збагачений амінокислотами. Живить, зволожує, надає яскравість, продовжує інтенсивність і життя кольору, робить волосся більш м'яким і блискучим, відновлює і зміцнює його. Містить сонцезахисний фільтр UVA/UVB. Для професійного та домашнього догляду.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ

Фітокератини пшениці та сої

Рослинна альтернатива кератину - основному білку, що формує волосся. Містить 18 амінокислот пшениці та сої, які відновлюють структуру волосся зсередини, роблячи його сильним і здоровим. Пшеничні білки завдяки своїй низькій молекулярній масі легко проникають у стрижень волосся, надають йому щільності, блиску та м'якості. Соєві білки утворюють захисну мантію на волоссі, роблячи його м'яким і шовковистим. Запобігають пухнасті, зберігають цілісність, силу і міцність волосся.

САФЛОРОВА ОЛІЯ

Багате омега-6 і вітаміном К, широко використовується в косметиці, так як воно має потужну поживну і відновлюючу дію, а завдяки своїм винятковим зволожуючим властивостям, допомагає захистити і кондиціонувати сухе, ламке волосся.

ОЛІЯ МОРИНГИ

Це насичене живильне масло містить високий відсоток жирних кислот (олеїнової, пальмітинової, лінолевої), фітостеролів, вітамінів А, Е і С. Воно захищає волосся, надаючи їм блиск, об'єм і життєву силу. Запобігає зневодненню та захищає волосся від смогу, УФ-променів та вільних радикалів.

AMINO CONCENTRÉ

Фірмовий комплекс для зміцнення волосся від Medavita. Чисті амінокислоти серин, карбоцистеїн і треонін реструктурують волосся, заповнюючи порожнечі в кутикулі. Вони відновлюють структуру волосяних волокон, герметизують лусочки кутикули, залишаючи волосся гладким, блискучим і живим.

Об'єм: 150 мл, 50 мл

Не містить парабенів.

Клінічно перевірено.

Гіпоалергенно.