В наявності

Зволожуючий бальзам-хайлайтер / Pro-Radiance Illuminating Flash Balm / ELEMIS

2 280,00 грн.

Флеш-бальзам для сяйва шкіри

ПЕРЕВАГИ: освітлює, розгладжує, зволожує

Чудовий зволожувач нового покоління, який забезпечить Вашій шкірі здорове сяйво. Цей крем має розкішну текстуру, збагачену потужним вітамінним комплексом. Миттєво освіжає колір обличчя та надає йому здорове життєве свічення без жирного блиску та мерехтіння. Є ідеальною основою під макіяж.

Бальзам має миттєву дію, оновлюючи колір обличчя і роблячи шкіру гладкою. Цей бальзам-хайлайтер миттєво освіжає шкіру і надає їй гладкості, потужні інгредієнти продукту активуються після нанесення на шкіру, коли формула бальзаму повністю розкривається. Насичений потужним вітамінним комплексом, який захищає від втрати вологи, а Фіолетова Орхідея, Ноні та Асаї допомагають захистити від ранніх ознак старіння шкіри. Крем миттєво знімає сліди втоми, стресу та вирівнює шкіру. Краса та свіжість Вашій особі забезпечені на тривалий час! Використовуйте це як праймер або зволожуючий крем.

Бальзам також заспокоїть та забезпечить свіжість після тривалих перельотів.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Pro-Radiance Illuminating Flash Balm:

  • Екстракт Ноні та плодів Асаї – багаті вітамінами, протеїнами, цукрами та мікроелементами, забезпечують потужний захист у боротьбі з вільними радикалами, миттєво знімають сліди втоми, стресу та вирівнюють тон шкіри.
  • Екстракт пурпурової орхідеї - багатий на полісахариди, що зволожують шкіру, а також містить поліфеноли, які запобігають руйнуванню таких білків, як колаген і еластин, що забезпечують молодість шкіри.
  • Вітамінний комплекс – посилює синтез еластину, покращуючи тонус шкіри. Містить вітамін В3, який запобігає втраті вологи шкірою.
  • Шовкова слюда – розсіює і відбиває, надаючи шкірі природне свічення. Аромакомпозиція ефірних олій - Неролі, Горького апельсина, Лимона створюють приємний ароматний шлейф.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Наносити вранці та ввечері на очищену, суху шкіру. Бальзам можна використовувати як для щоденного зволожуючого догляду та посилення блиску шкіри, а також як праймер – основа під макіяж поверх вашого звичайного зволожуючого крему. Забезпечує легке нанесення та підвищує стійкість макіяжу. Уникайте контакту з очима.

РАДА ФАХІВЦЯ

Бальзам-хайлатер можна змішати з вашим рідким щоденним засобом, що тонує, щоб створити легке нанесення макіяжу з ефектом праймера.

00174
Призначення
Anti-age терапія
Зволоження
Освітлення
Розгладжує
Об'єм
50 мл