В наявності

Поживна очищувальна олія / Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil / ELEMIS

1 740,00 грн.

Живильна очищувальна олія для шкіри

ПЕРЕВАГИ: очищує, заспокоює, пом'якшує

Поживна очищувальна Олія з Омега-Комплексом на 90% складається з вишуканої колекції натуральних фітомасел. Видаляє забруднення, заспокоює, пом'якшує без ушкодження шкіри. Ароматична композиція містить насичені свіжістю цитрусові ноти лимона, апельсина, бергамоту та теплі, витончені ноти розмарину та ладану, які забезпечують ароманасолоду під час очищення шкіри. Олія зимової Троянди багата Omega-9 та олія насіння Чіа ефективно видаляє макіяж, при цьому не пошкоджуючи бар'єрні функції шкіри. Багатий на вітаміни Гранат забезпечує шкірі здорове сяйво. Ідеальний засіб для сухої, зневодненої шкіри.

До складу цієї клінічно протестованої очищувальної олії входить більше 90% натуральних масел, що забезпечують підтримку ніжної кислотної мантії шкіри при оптимальному значенні рН 4,5-5,5. Підтримка цього оптимального рівня гарантує, що корисна мікрофлора на шкірі буде підтримуватись у рівновазі, щоб зберегти шкіру здоровою.

Засіб м'яко, але ефективно видаляє макіяж і забруднення, багате на Омега кислотами і вітамінами. Заспокоює, пом'якшує та підтримує натуральний бар'єр шкіри та надає здорове сяйво шкіри.

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil:

  • Олія зимової Троянди - ця квітка отримала назву «зимова троянда», оскільки вона розквітає в період між січнем та березнем. Ця квітка також відома як олія Цубаки, яку в ритуалах краси використовують японські жінки. Олія славиться високим вмістом Omega-9, завдяки чому пом'якшує, заспокоює та відновлює бар'єрні функції шкіри.
  • Олія насіння Чіа - традиційно Чіа використовувалася в харчуванні Ацтек і Майя. Ця олія вважалася ресурсом енергії для забезпечення витривалості та сили, щоб уціліти в екстремальних умовах. Олія Чіа є джерелом Omega-3, забезпечуючи харчування та насичення шкіри.
  • Екстракт Гранату містить високий рівень нутрієнтів, що включають вітаміни, антиоксиданти і флавоноїди, особливо багатий вітаміном С і Токоферолом (вітаміном Е). Пожвавлює та оновлює шкіру.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Наносите вранці та ввечері на суху шкіру, масажуйте обличчя, шию та декольте, потім додайте трохи води, щоб олія перетворилася на розкішну молочну піну. Змийте теплою водою. Потім нанесіть відповідний тонер за типом шкіри та зволожувач ELEMIS.

00179
Призначення
Заспокоєння
Очищення
Пом'якшення
Об'єм
195 мл