В наявності

Бандаж з інтенсивною дренуючою дією / Anti-Cellulite Draining Wrap With Himalayan Salt / Ten Science

3 950,00 грн.

Кількість

Бандаж з інтенсивною дрінучою дією. Найбільш ефективний засіб для боротьби з целюлітом, надлишком рідин, виведенням з організму токсинів, шлаків.

Еластичний бинт із спеціально підібраним плетінням, просоченим унікальними активними інгредієнтами з Гімалайською силлю, помітно зменшує обсяги вже після першої процедури в області талії та стегон, повертає тонус та пружність шкіри, нормалізує кровообіг. Потужний союзник проти затримки води, для інтенсивної дії проти набряків та затримки рідини.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ

Кофеїн Циклодекстрин: активний комплекс з дренажною та ліполітичною дією з повільним та пролонгованим вивільненням;

Розова гімалайська сіль: дренажна дія;

Екстракт опунції (детокс-дія): сприяє природному відлущування шкіри;

Єсцин (дренажна дія): сприяє виведенню зайвої рідини;

Екстракт Дросери круглистий, зелений інгредієнт (дія Destock): зменшує прояви целюліту та стимулює ліполіз;

Ефірні олії гіркого апельсина, герані та лимона: заряджають енергією.

ПОРАДИ ЩО ЗАСТОСУВАННЯ

Розріжте пакет із професійним бинтом TEN CELL STRIKE DRAINING WRAP. Почніть обмотувати тіло від лівої гомілки, піднімайтеся до пахової зони (рекомендуємо використовувати одноразове білизну у процедурі), далі до стегон, сідниць, живота, а потім спускайтеся до правої ноги у зворотній послідовності. Перекривайте шкірний шар бандажа на 3-4 см, не чиніть сильний тиск на шкіру. Відчуття мають бути комфортними, тіло не стягнутим.

Займіть горизонтальне положення (рекомендуємо підготувати коврик йога, постеливши на нього рушник/клейонку). Поставте таймер на 30 хвилин та насолоджуйтесь переглядом чергової серії улюбленого серіалу.

Під час процедури обертання ви відчуваєте невелике поколювання та холод, можете утеплити ноги, щоб уникнути дискомфорту.

Після закінчення години ви звернете увагу, що шкіра ввібрала унікальний розчин, яким був просочений бинт. Розмотуємо бандаж, утилізуємо його. Залишки розподіляємо по тілу. Рекомендуємо після процедури нанести антицелюлітний крем для додаткового ефекту.