В наявності

Зміцнюючий шампунь для посилення холодних відтінків блонду Blondie / Ice Blonde Enhancing Shampoo / Medavita

900,00 грн.

Объём

Зміцнюючий шампунь для посилення холодних відтінків блонду від MEDAVITA – унікальний спосіб не просто доглядати за холодним тоном, що сподобався, а посилити і його і підтримувати новий вигляд.

Всі блондинки знають, як складно досягти «ідеального» холодного блонду і як швидко він втрачає привабливість. З доглядовими засобами MEDAVITA ця проблема залишилася у минулому. Продукт ніжно очищає волосся від забруднень та повсякденного окислення. При цьому посилюються відтінки попелястого, перлинного, арктичного блонду. При регулярному застосуванні ви виглядатимете бездоганно!

Чудового ефекту можна досягти завдяки унікальному компонування інгредієнтів. Гідролізований колаген розрівнює структуру волосся, робить її гладкою та ніжною, податливою для розчісування. Шампунь підкреслює багатство блонду і допомагає волоссю у будь-якій зачісці виглядати неймовірно. Підвищується еластичність та сила волосся.

За допомогою ICE BLONDE ENHANCING SHAMPOO можна насолоджуватись холодним блондом довгий час без особливих зусиль. Вибирайте грамотний професійний відхід від компанії MEDAVITA, що підкреслює вашу природну привабливість.

02383
Призначення
Блиск
Зміцнення
Об'єм
250 мл
Страна
Італія