В наявності

Набір Інтенсивний Антицелюлітний нічний догляд / Intensive Nocturnina Three-Phase Anti-Cellulite Treatment / Ten Science

2 200,00 грн.

Революція в антицелюлітному нічному догляді, з ефективністю всього за 21 ніч завдяки новій формулі, посиленій інтенсивною 3D-дією: DETOX, DRAIN та DESTOCK.

Комплексна стратегія, яка допомагає значно зменшити затримку води, зовнішній вигляд шкіри та апельсинову кірку, а також жирові відкладення. Силує змін, шкіра пружна і гладка.

21 саше

Фаза 1 ДІТОКС - перші 7 ночей: м'який шовковистий крем з екстрактом опунції, який сприяє природній регенерації шкіри.

Фаза 2 ДРЕНАЖ - наступні 7 ночей: легка емульсія, що містить есцин, відома своєю дією, яка допомагає мікроциркуляції та дренажу надлишкової рідини.

Фаза 3 DESTOCK - останні 7 ночей: м'який крем з екстрактом Дросери круглистої, що впливає на жирові відкладення, зменшуючи та запобігаючи їх накопиченню.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ

Кофеїн Циклодекстрин: дрінуюча та ліполітична дія з повільним та пролонгованим вивільненням;

Night-slim active: протидіє та зменшує жирові відкладення під час нічного відпочинку;

Екстракт опунції: сприяє природному відлущуванню шкіри;

Єсцин: сприяє виведенню зайвої рідини;

Екстракт Дросери круглистої, зелений інгредієнт: зменшує прояв целюліту та стимулює ліполіз.

ПОРАДИ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ

Застосовувати одне саше препарату ввечері, перед сном. Масажуйте круговими рухами від щиколотки до талії, надаючи легкий тиск знизу вгору для полегшення дренажу. Почніть із саші фази №1 протягом перших 7 ночей, продовжуйте з саші, фази №2 протягом наступних 7 ночей, і закінчіть пакетиком фази №3 протягом останніх 7 ночей.