В наявності

Очищаючий гель для жирної шкіри / Purifying Cleansing Gel / Academie

1 240,00 грн.

Гель для вмивання Academie Pure Purifying Cleansing Gel – це інноваційний засіб, створений на основі високоякісних інгредієнтів природного походження, повністю оновлена формула, раніше продукт був відомий як зелений гель від Академії. Нова лінія Pure від Academie пропонує ефективне рішення для тих, хто прагне скоротити прояви недосконалості шкіри.

Цей гель, що містить 98,8% натуральних компонентів, забезпечує ніжне, але глибоке очищення шкіри, видаляючи забруднення і знижуючи надлишок шкірного сала, при цьому не викликаючи пересушування епідермісу. Завдяки унікальній формулі гелю Academie Pure Purifying Cleansing Gel, ваша шкіра стає ідеально очищеною, набуваючи чистоти, свіжості та сяйва.

Застосування цього гелю стане ключем до щоденного догляду за шкірою, допомагаючи підтримувати її здоров'я та красу. Відчуйте на собі дивовижний ефект чистоти та зволоження, який надає вашій шкірі Academie Pure Purifying Cleansing Gel.

РЕЗУЛЬТАТ:

  • шкіра чиста, матова, інтенсивно зволожена та свіжа;
  • зникають усі видимі роздратування, почервоніння та лущення;
  • усуваються висипання та запобігається появі нових;
  • надовго зберігається відчуття комфорту та м'якості.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Щоб м'яко усунути забруднення та декоративну косметику, необхідно взяти невелику кількість гелю, спінити з водою, нанести на шкіру, уникаючи області очей. Засіб легко змивається рясним струменем води. Завершіть процес очищення шкіри з новим тоніком Academie Pure. Підходить для щоденного використання – вранці та/або ввечері.

2082002
По типу шкіри
Жирна та комбінована шкіра
Об'єм
200 мл