В наявності

Відновлюючий нормалізуючий крем для обличчя / Restorative Normalizing Cream / Academie

1 869,00 грн.

Освіжіть свою шкіру з Academie Pure Restorative Normalizing Cream! Цей унікальний крем (раніше відомий як нормалізуючий крем) спеціально розроблений для швидкого усунення блиску та недосконалостей, при цьому запобігаючи їх повторній появі. Насолоджуйтесь помітним покращенням якості жирної шкіри всього за кілька тижнів використання.

З інноваційним складом, що включає 98,5% натуральних інгредієнтів, Academie Pure Restorative Normalizing Cream привносить ваші ритуали догляду за шкірою на новий рівень. Екстракт грейпфрута звужує пори, контролює надлишок шкірного сала та стимулює оновлення клітин, тоді як бурштинова кислота забезпечує очищення та зменшення пор.

Насолоджуйтесь матуючим та мінералізуючим комплексами, які допомагають знизити вироблення олії, надаючи вашій шкірі здорового вигляду. Мультифруктовий компонент забезпечує ніжне відлущування, що надає шкірі гладкості та сяйва.

Відновіть природне сяйво вашої шкіри з Academie Pure Restorative Normalizing Cream – ваш ключ до чистоти, свіжості та неперевершеної доглянутості. Відчуйте різницю сьогодні!

РЕЗУЛЬТАТ:

  • шкіра стає свіжою, підтягнутою, доглянутою та здоровою;
  • зникає жирний блиск і набуває приємної матовості;
  • запускаються процеси оновлення клітин;
  • зменшується гіперкератоз;
  • посилюються захисні функції шкіри;
  • стабілізується робота сальних залоз.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Спочатку вмийте обличчя, використовуючи засіб для вмивання за типом шкіри (для жирної та комбінованої шкіри ми рекомендуємо гель, Що Очищає). Невелика кількість наноситься на шкіру обличчя та вбивається делікатними масажними рухами. Далі крем необхідно залишити до повного всмоктування. Нормалізуючий крем ідеального підходить для застосування в більш холодну пору року.

2071002
По типу шкіри
Жирна та комбінована шкіра
Призначення
Боротьба з висипаннями
Матування
Себорегуляція
Об'єм
50 мл