В наявності

Нічний пілінг із гліколевою кислотою / Sleep Glycolic / Medik8

1 968,00 грн.

Сироватка Sleep Glycolic Medik8 - ідеальний варіант для нічного догляду за тьмяною перевантаженою шкірою, підходить як для досвідчених шанувальників пілінгу, які хочуть підтримувати результати професійних доглядів, так і для новачків. Продукт є відмінним домашнім пілінгом, використовується двічі на тиждень та швидко оновлює нерівномірну текстуру та тьмяний тон, вирівнює поверхню, відновлює сяйво шкіри. Маленькі, але насичені молекули засоби відлущують мертві клітини шкіри, борються з гіперпігментацією та ознаками старіння. Формула містить 10% гліколеву кислоту – одну з найпопулярніших АНА (альфа-гідроксикислот). Цей ключовий компонент інкапсульований у кристалічну циклодекстринову капсулу, яка глибоко проникає у клітини шкіри та поступово вивільняє молекули кислоти протягом усієї ночі. Завдяки цій унікальній системі доставки з витримкою в часі активні компоненти не викликають подразнення і вільно діють найбільш вдалий цикл відновлення шкірного покриву.

Переваги:

  • Оновлює шкіру: відлущує мертві клітини на поверхні епідермісу, оголюючи красиві молоді верстви.
  • Покращує текстуру та тон шкірного покриву: формула ніжно розгладжує тонкі лінії та зморшки, відновлює природне сяйво шкіри.
  • Містить 10% активної інкапсульованої гліколевої кислоти у складі: висококонцентрована кислота повільно надходить у шкіру протягом усієї ночі, забезпечуючи оптимальну ефективність дії альфа-гідроксикислоти.
  • Забезпечує здоровий бар'єр шкіри: не викликає сухості та зберігає баланс, та здоров'я природного захисного бар'єру шкіри.
  • Доповнює курс професійних процедур: ідеальний продукт для підготовки до першого в житті професійного пілінгу або підтримки досягнутих результатів у перервах між відвідуванням спеціаліста.

Активні інгредієнти:

  • Гліколева кислота 10% – має найменший розмір молекул серед усіх АНА, тому є найпотужнішою. Розщеплює зв'язки між мертвими клітинами шкіри, тому вони легко відлущуються і оголюють знову свіжі шари клітин. У цій формулі гліколева кислота інкапсульована в циклодекстринову оболонку. На шкірі оболонка повільно руйнується та поступово вивільняє гліколеву кислоту. Так мінімізується ризик подразнення.
  • Гліцерин - ефективний зволожуючий інгредієнт, що притягує вологу, наче магніт, забезпечує глибоку гідратацію, ніжність та пружність шкіри.
  • Екстракт ліспедеці - взаємодіє з гліколевою кислотою та сприяє відновленню та гідратації. Захищає природний бар'єр шкіри, сприяє сяйві, оздоровленню, балансуванню шкіри.

Використовуйте 2-3 рази на тиждень. Увечері після очищення рівномірно нанесіть невелику кількість сироватки (розміром з горошинку) на чисту шкіру обличчя, шиї та декольте, уникаючи області навколо очей. Потім нанесіть інші сироватки та зволожуючий нічний крем. Залишити на всю ніч. Наступного ранку обов'язково використовуйте сонцезахисний крем.

Примітка! Оскільки Sleep Glycolic містить кислоту прямої дії, цю сироватку слід наносити одразу після очищення у рамках вечірнього ритуалу догляду. Після неї необхідно нанести інші сироватки та зволожуючий нічний живильний крем. Перед застосуванням необхідно провести патч-тест.