В наявності

Нічна сироватка з ретинолом 0,3% / Retinol 3TR / Medik8

1 681,00 грн.

Відкрийте для себе молодший зовнішній вигляд із легкою сироваткою Retinol 3TR. Вона розроблена для оптимального доповнення нічного циклу регенерації шкіри та працює, поки ви спите, щоб омолодити шкіру та відновити її сяйво. Як ефективний інгредієнт у боротьбі з віком, вітамін А покращує текстуру шкіри, зводить до мінімуму появу тонких ліній та зморшок та вирівнює нерівномірний тон шкіри. Ретинол також допомагає очистити пори та регулювати вироблення шкірного сала для більш рівного кольору обличчя. Завдяки технології Time Release ретинол поступово доставляється у глибокі шари шкіри протягом ночі, щоб забезпечити максимальний результат, не перевантажуючи та не дратуючи шкіру.

Сироватка Retinol 3TR™ містить 0,3% ретинолу, вона швидко поглинається, краще підходить для новачків у застосуванні вітаміну А або переходу на рівень вище після Night Ritual Vitamin A.

Переваги:

  • Забезпечує видимі результати, при цьому дбайливо діє на шкіру.
  • Збагачує шкіру вітамінами та мікроелементами в нічний час доби, коли процес засвоєння корисних речовин є найефективнішим.
  • Вирівнює поверхню шкірного покриву та покращує колір обличчя за рахунок вмісту ретинолу.
  • Знижує вироблення меланіну, запобігаючи появі пігментації.
  • Сприяє утриманню вологи у клітинах.
  • Стимулює вироблення колагену та покращує текстуру шкіри.
  • Надає регенеруючу та протизапальну дії.
  • Зміцнює стінки судин та нейтралізує активність вільних радикалів.

Активні інгредієнти:

Ретинол 0,3% – чистий вітамін А допомагає підвищити рівень колагену та посилити природний цикл регенерації шкіри, надаючи їй рівного тону та молодого вигляду.

Вітамін Е – жиророзчинний антиоксидант, що нейтралізує вільні радикали у шкірі та стабілізує ретинол для його максимальної ефективності.

Увечері після очищення нанесіть масажними рухами 4 краплі сироватки на шкіру обличчя, шиї та декольте. Зачекайте до поглинання, потім нанесіть зволожуючий крем або олію для обличчя. Продукт слід вводити у режим догляду поступово. Протягом перших двох тижнів застосовувати двічі на тиждень, протягом наступних двох тижнів застосовувати через вечір, потім – щовечора.