В наявності

Сироватка з 15% L-аскорбіновою кислотою / Pure C15 / Medik8

2 411,00 грн.

Змініть тьмяну шкіру за допомогою сироватки Medik8 Pure C15 Serum. Цей потужний засіб освітлює шкіру і робить її більш пружною та доглянутою.

Клінічні випробування довели, що чистий вітамін С (аскорбінова кислота) стимулює вироблення колагену та захищає шкіру від агресивного впливу навколишнього середовища, але при цьому нестабільний та схильний втрачати свої корисні властивості. Щоб не допустити цього, у сироватці Pure C15 Serum використовується аскорбінова кислота, стабілізована вітаміном Е та глутатіоном. У парі ці інгредієнти працюють як потужні антиоксиданти, що залишаються незмінно ефективними. Сироватка імітує систему природної стабілізації вітаміну С в організмі людини, що забезпечує стійкий ефект засобу. Pure C15 підтягує шкіру, покращує її текстуру та розгладжує дрібні зморшки, внаслідок чого шкіра виглядає набагато молодшою.

Засіб ідеально підходить для тих, хто вже не раз застосовував вітамін С у догляді за шкірою, але прагне більш виражених результатів.

Переваги:

  • Забезпечує чудовий антиоксидантний захист для запобігання передчасним ознакам старіння шкіри.
  • Вирівнює та освітлює тон, повертає сяйво шкірі.
  • Стимулює синтез колагенових волокон.
  • Підвищує еластичність епідермісу та розгладжує неглибокі зморшки.
  • Чинить зміцнюючу дію, захищаючи шкірний покрив від впливу несприятливих факторів навколишнього середовища.
  • Заряджає енергією, насичує та живить шкіру.

Активні інгредієнти:

15% L-аскорбінова кислота – чиста форма вітаміну С, яка забезпечує винятковий антиоксидантний захист від небезпечних вільних радикалів та стимулює вироблення колагену для молодшого зовнішнього вигляду.

Вітамін E – жиророзчинний антиоксидант, від природи властивий шкірі. Захищає шкіру від вільних радикалів та одночасно регенерує вітамін С для оптимальної ефективності.

Глутатіон – натуральний антиоксидант, природний для шкіри, що ефективно відновлює вітамін С для забезпечення найбільш інтенсивного захисту шкіри від вільних радикалів.

Вранці після очищення нанесіть масажними рухами 5 крапель сироватки на шкіру обличчя, шиї та зони декольте. Зачекайте до поглинання, потім нанесіть зволожуючий засіб. Для максимальної свіжості формули до кінця використовуйте одну пляшку перед тим, як відкривати наступну. Кожну пляшку слід використовувати до кінця протягом двох місяців після розгерметизації. Для оптимальних результатів рекомендується зберігати у холодильнику сироватку.