В наявності

Зволожуюча мультипептидна сироватка / Liquid Peptides / Medik8

2 542,00 грн.

Ця насичена 30% пептидна суміш використовує інноваційну систему доставки на косметичних дронах, щоб подолати видимі ознаки старіння. Ця інтенсивна формула допомагає боротися з мімічними зморшками, мінімізуючи скорочення м'язів та стимулює синтез колагену, повертаючи пружність шкіри. Потужність високоефективної формули максимізована завдяки унікальній інноваційній системі доставки на косметичних дронах, які забезпечують активацію та дію пептидів саме у тих ділянках шкіри, де вони найбільш потрібні. Лінії та зморшки зникають, відновлюється пружність, покращується текстура шкіри. У той самий час пребіотики відновлюють баланс мікробіома шкіри, забезпечують оптимальне здоров'я шкірного покриву. Все, чого потребує ваша шкіра, - в одному флаконі!

Переваги:

  • Призначена для боротьби із передчасними ознаками старіння.
  • Містить потужну суміш пептидів, які сприяють збільшенню вироблення колагену та еластану.
  • Відновлює природний мікробіом шкіри.
  • Мінімізує мімічні зморшки та тонкі лінії.
  • Робить шкіру еластичною та пружною.
  • Зволожує та відновлює гідроліпідний баланс шкіри.
  • Надає шкірі гладкості та здорового сяйва.

Активні інгредієнти:

Пептиди міді на косметичних дронах - інкапсульовані в полімерну систему, яка проникає глибоко в шари шкіри, щоб специфічно впливати на клітини, що продукують колаген. Пептиди, що проникають в клітини, - спеціальні пептиди, які прокладають шлях для 30% активної суміші пептидів, допомагаючи їм проникнути в шкіру.

MATRIXYL™ 3000 - поєднання пептидів, що обманюють шкіру та змушують її виробляти більше колагену. Це допомагає зміцнити та ущільнити шкіру, розгладити лінії та зморшки.

Карнозин – захисний пептид, що природним шляхом виробляється в організмі. Блокує перехресне зшивання шкідливих цукрів та колагену, тобто запобігає глікації, і таким чином запобігає появі зморшок.

ARGIRELOX™ – інноваційний пептид, що бореться з мімічними зморшками завдяки мінімізації м'язового скорочення. Блокує посилку сигналу скорочення м'язів, тому помітно зменшує появу мімічних зморшок.

Мультимолекулярна гіалуронова кислота - має унікальну здатність притягувати з атмосфери вологу та утримувати до 1000 разів більше води, ніж її власна маса. Забезпечує харчування та пружність шкіри.

Пребіотики складаються з вуглеводів і діють як їжа для корисних бактерій, які знаходяться на поверхні шкіри.

Після очищення вранці та ввечері масажними рухами нанесіть сироватку на обличчя, шию та зону декольте. Зачекайте до поглинання, потім нанесіть зволожуючий крем.