В наявності

Нічна сироватка для зони навколо очей з ретинолом / Intelligent Retinol Eye TR / Medik8

1 148,00 грн.

Нічна сироватка для шкіри навколо очей з вітаміном А від популярного бренду Medik8 була розроблена спеціально для боротьби зі старінням та першими ознаками в'янення шкірного покриву. Передовий б'юті-продукт делікатно впливає на ніжну шкіру завдяки особливій системі витримки у часі. Формула розроблена для доповнення до нічного циклу регенерації шкіри. Сироватка Intelligent Retinol Eye TR™ зміцнює та омолоджує шкірний покрив, поки ви спите – щоб уранці ви прокинулися з оновленим бадьорим поглядом. Поєднання потенціалу 0,1% ретинолу та поживного антиоксиданту вітаміну Е допомагає покращити текстуру шкіри та мінімізувати прояви ліній та зморшок. Ретинол повільно та поступово надходить у глибокі шари шкіри завдяки системі витримки у часі Time Release, що забезпечує максимальні результати без перевантаження та подразнення шкірного покриву. Ось чому Medik8 називає свої продукти з ретинолом intelligent retinol – "розумним ретинолом"!

Як найважливіший елемент вашого антивікового нічного догляду, Retinol Eye TR повертає молодість та здорове сяйво шкіри навколо очей.

Переваги:

  • Має інтенсивні зволожуючі властивості.
  • Забезпечує видимі результати, але дбайливо діє на шкіру.
  • Покращує текстуру шкірного покриву та мінімізує тонкі лінії та зморшки.
  • Покращує цикл регенерації шкіри.
  • Стимулює синтез колагенових волокон.
  • Усуває темні кола під очима.
  • Мінімізує роздратування завдяки технології витримки у часі Time Release.
  • Сприяє оновленню шкірного покриву.

Активні інгредієнти:

0,1% ретинол – чистий вітамін А допомагає підвищити рівень колагену та посилити природний цикл регенерації шкіри, надаючи їй рівного тону та молодого вигляду.

Вітамін E – жиророзчинний антиоксидант, що нейтралізує вільні радикали в шкірі та стабілізує ретинол для максимальної ефективності.

Увечері після очищення за допомогою аплікатора ніжно нанесіть невелику кількість сироватки Intelligent Retinol Eye TR навколо очей по періорбітальній ділянці, уникаючи повік. Дбайливо розподіліть. Ретинол слід вводити в режим догляду поступово: протягом двох тижнів застосовувати двічі на тиждень, протягом двох наступних тижнів застосовувати через день, потім - щодня.

Об'єм: 7 мл