В наявності

Антиоксидантна сироватка з вітаміном С / C-Tetra / Medik8

2 132,00 грн.

Відновіть сяйво та подолайте помітні ознаки старіння за допомогою сироватки C-Tetra – суперлегкої щоденної сироватки на основі вітаміну С. Вітаміни С та Е забезпечують антиоксидантний захист. Загальними зусиллями ці активні інгредієнти формули допомагають протидіяти пошкодженням від сонця та забруднення. Невагома, але потужна формула стимулює вироблення колагену та еластину для помітного розгладжування тонких ліній та зморшок, а також освітлення та вирівнювання тону шкіри. Завдяки застосуванню жиророзчинної форми вітаміну С – тетрагексилдецил аскорбату – формула проникає глибоко в шкіру, де забезпечує максимальний антиоксидантний захист при мінімальному подразненні. Сироватка C-Tetra розроблена максимально ретельно: формула не містить води, що гарантує 100% стабільність та збереження найбільшого потенціалу вітаміну С протягом усього терміну зберігання. Так забезпечується максимальна ефективність сироватки з першого моменту її застосування і до останньої краплі.

Формула містить поживні олії у поєднанні з антивіковою силою вітаміну С. Сироватка швидко поглинається та ідеально підійде охочим омолодити шкіру. Це найкращий вибір для новачків у застосуванні вітаміну С, а також для тих, хто хоче перейти на рівень вище після застосування C-Tetra Cream або Daily Radiance Vitamin C.

Переваги:

  • Освітлює та вирівнює тон шкіри.
  • Містить 100% стабільну форму вітаміну С.
  • Бореться з вільними радикалами зменшення видимих ознак старіння.
  • Швидко поглинається, надаючи шкірі м'якість та здорове сяйво.
  • Сприяє виробленню колагену і збільшує еластичність і щільність шкіри.
  • Покращує регенерацію та попереджає передчасне старіння шкіри.
  • Має приємний легкий цитрусовий аромат.

Вранці після очищення нанесіть масажними рухами 4 краплі сироватки на обличчя, шию та декольте. Зачекайте до поглинання, потім нанесіть зволожуючий крем.