В наявності

Нічна крем-сироватка з ретиналем / Crystal Retinal / Medik8

2 338,00 грн.

Концентрація ретинолу

Відкрийте секрет молодості шкіри завдяки Crystal Retinal – найбільш інноваційній формі вітаміну А від Medik8. В основі формули – стабілізований ретиналь – потужне похідне вітаміну А з антивіковою ефективністю наступного покоління. Ретиналь не має собі рівних за силою, що омолоджує, і забезпечує результати, аналогічні медичному вітаміну А, до 11 разів швидше, ніж класичні форми ретинолу. Революційна нічна сироватка помітно зменшує тонкі лінії та зморшки, зміцнює та вирівнює текстуру поверхні шкіри, оновлює та покращує тон шкіри. Завдяки вмісту гіалуронової кислоти, гліцерину та вітаміну Е формула гідратує шкіру на всіх рівнях, ефективно підвищує тонус та візуально омолоджує шкірний покрив. Крім того, сироватка бореться з патогенними бактеріями, що викликають висипання, тому шкіра стає бездоганною і чистою. Усього за 4 тижні шкіра виглядає гладкою, ніжною, помітно омолодженою та сяючою.

Crystal Retinal 1 (0,01% інкапсульований ретинальдегід) – це нічна сироватка зі стабільним ретиналем – суперпотужним вітаміном А. Початковий рівень вітаміну А з м'якою силою. Ідеальний для тих, у кого дуже чутлива шкіра або хто шукає мінімальну, але ефективну концентрацію вітаміну А в щоденній сироватці.

Crystal Retinal 3 (0,03% інкапсульований ретинальдегід) – це нічна сироватка зі стабільним ретиналем – суперпотужним вітаміном А. Це ідеальний варіант для новачків у вітаміні А або для тих, хто вже пробував формули з ретинолом у помірній концентрації. І, звичайно, для всіх, хто хоче впоратися із першими ознаками старіння шкіри.

Crystal Retinal 6 (0,06% інкапсульований ретинальдегід) – це нічна сироватка зі стабільним ретиналем – суперпотужним вітаміном А. Ідеально підходить тим, хто хоче ще більше покращити результативність ретинолу.

Crystal Retinal 10 (0,1% інкапсульований ретинальдегід) – це нічна сироватка зі стабільним ретиналем – суперпотужним вітаміном А. Високоефективна антивікова сироватка з вітаміном А для тих, хто хоче закріпити результати застосування Crystal Retinal 6. Настійно рекомендується Crystal Retinal.

Переваги:

  • Зміцнює, гідратує та омолоджує шкіру вночі.
  • Стимулює вироблення колагену у шкірі.
  • Підвищує тонус та оновлює поверхню шкірного покриву.
  • Зменшує тонкі лінії лише за 4 тижні.
  • Завдяки високоефективному ретинальдегіду видимі результати гарантуються до 11 разів швидше.
  • Вирівнює колір, освітлює пігментацію та постакне.
  • Регулює вироблення шкірного себуму.
  • Забирає запальні процеси, бореться з бактеріями, які провокують акне.
  • Має приємний ванільний аромат.

Як це працює?

Вітамін А клінічного рівня, також відомий як ретиноєва кислота, – це виключно потужний інгредієнт для омолодження шкіри. Має високий потенціал, активує клітинну регенерацію та вироблення колагену, бореться з усіма видимими ознаками старіння. Ретиноєва кислота доступна тільки за рецептом, а вітамін А можна вільно придбати у формі продуктів для догляду за шкірою на основі ретинолу.

Ретинол діє подібно до ретиноєвої кислоти, але спочатку він повинен перетворитися на ретинальдегід, а потім на ретиноєву кислоту. Шкіра може використовувати лише ретиноєву кислоту. Сироватка Crystal Retinal містить ретинальдегід, від якого до ретиноєвої кислоти лише один крок. Отже, ретинальдегід забезпечує результативність як у ретиноєвої кислоти, але в 11 разів швидше, ніж класичні форми ретинолу. Передовий активний інгредієнт інкапсульований у кристалічну структуру, яку при місцевому нанесенні руйнують натуральні ферменти шкіри. Це забезпечує максимальну стабільність та поглинання, а також поступове надходження вітаміну А в шкіру, поки ви спите – для мінімального подразнення. На відміну від інших форм вітаміну А, ретинальдегід має пряму антибактеріальну дію: він знижує кількість бактерій, що викликають акне, помітно покращуючи зовнішній вигляд шкіри.

Увечері після очищення масажними рухами рівномірно нанесіть невелику кількість сироватки на шкіру обличчя, шиї та декольте. Зачекайте до поглинання, потім нанесіть зволожуючий крем. Продукт слід вводити в режим догляду поступово, оскільки містить ретинальдегід. Отже, протягом перших двох тижнів застосовувати двічі на тиждень, протягом наступних двох тижнів застосовувати через день, потім – щодня. У період застосування препарату завжди лійте сонцезахисту наступного дня і протягом тижня після застосування сироватки.

Примітка! Вагітним і жінкам, що годують, слід проконсультуватися з лікарем, перш ніж застосовувати даний продукт.