В наявності

Освіжаючий балансуючий тонік / Daily Refresh Balancing Toner / Medik8

943,00 грн.

Збалансуйте та зволожте шкіру за допомогою зволожуючого тоніку-кондиціонера Daily Refresh Balancing Toner. Він вирівнює рівень рН, не містить спирту, заспокоює шкіру, видаляючи надлишок шкірного сала і забруднення. Ніацинамід та алое віра м'яко заспокоюють запалену або подразнену шкіру, знімають почервоніння та сприяють природному процесу загоєння. Алантоїн посилює природний бар'єр, який захищає шкіру від довкілля. Пребіотики стимулюють зростання корисних бактерій, цим відновлюючи мікробіом шкіри. Цей ніжний тонік підходить для всіх типів шкіри – як ідеальне рішення для візуального покращення стану шкірного покриву. Доповнений інгредієнтами, що кондиціонують, щоб глибоко зволожувати, вирівнюючи колір шкіри. З Daily Refresh Balancing Toner обличчя виглядає свіжим, а його колір – рівним.

Переваги:

  • Освіжаючий та заспокійливий тонік.
  • М'яко очищає та забезпечує кращу абсорбуючу дію наступних засобів у догляді.
  • Впливає на шкіру в 5 різних аспектах: балансує рівень pH, очищує пори, зволожує, чинить антибактеріальну та протизапальну дії.
  • Допомагає не лише видалити забруднення, а й покращити та збалансувати стан шкірного покриву.
  • Підходить навіть для найчутливішої шкіри.
  • Має натуральний легкий аромат заспокійливого алое віра та гамамелісу, що очищає.

Після ранкового та вечірнього очищення нанесіть невелику кількість Daily Refresh Balancing Toner за допомогою ватного диска та м'яко протріть обличчя, шию та зону декольте.