В наявності

Набір для регенерації та відновлення шкіри / Healing Care Set / Rejuran

10 750,00 грн.

Набір Rejuran Clinic Line – це повне зібрання косметичних засобів для оновлення шкіри в домашніх умовах.

Кожен із продуктів становить повноцінний раціон алгоритму щоденного догляду за шкірою і дозволяє досягти максимального результату відновлення шкіри. В основі кожного продукту модифікований полінуклеотид - c-PDRN. Саме цей компонент має фундаментальний регенеративний вплив і покращує якість шкіри шляхом її оздоровлення.

У набір входять:

  • Rejuran Healing Eye Gel Відновлюючий гель для зони навколо очей
  • Rejuran Concentrate Rejuvenating Vital Energy Booster Концентрат сироватка
  • Rejuran Moisturizer Hydration Protecting Зволожуючий крем
  • Rejuran Sunscreen SPF 50+, PA+++ Сонцезахисний крем
  • Rejuran Healing Cream Intensive Repair Activator Крем, що відновлює

Концентрат Rejuran – делікатно, але дієво бореться з видимими ознаками старіння, такими як втомлена, тьмяна, зневоднена шкіра та надає їй сяючого, здорового вигляду.

Відновлюючий крем Rejuran – інтенсивний активатор відновлення. Продукт допомагає зміцнити шкірний бар'єр, стимулює вироблення колагену, але головне – ефективно підтримує регенерацію клітин шкіри.

Зволожуючий крем Rejuran має легку текстуру, забезпечує інтенсивне зволоження шкіри, зміцнення шкірного бар'єру та підтримує регенерацію клітин.

Відновлюючий гель для зони навколо очей Rejuran® - це регенерація в найкрихкішій зоні шкіри. Гель дбайливо зволожує, зменшує "гусячі лапки" та зморшки навколо очей для більш гладкої та сяючої шкіри.

Сонцезахисний крем Rejuran® SPF50 захищає шкіру від впливу UVA/UVB-променів та теплового стресу, інтенсивно зволожує та профілактує фотостаріння.

Призначення
Відновлення
Омолодження
Регенерація