В наявності

Відновлюючий гель для зони навколо очей / Healing Eye Gel / Rejuran

1 935,00 грн.

Більш чутлива та ніжна від природи шкіра в зоні навколо очей часто перша страждає від ознак фотостаріння. Зневодненість, «гусячі лапки», зниження пружності, тьмяний тон – проблеми, для ефективного вирішення яких було розроблено Healing Eye Gel – гель для зони навколо очей з 0.2% c-PDRN та аденозином. Завдяки систематичному застосуванню продукту ви помітите, як шкіра наповнюється вологою, розгладжується та виглядає молодшою та свіжішою.

Чому ми рекомендуємо звернути увагу на цей продукт?

Healing Eye Gel – гель для очей, що відновлює, ключовим активним компонентом якого є полінуклеотиди c-PDRN. Полінуклеотидні препарати буквально стали революційним досягненням у сфері естетичної медицини завдяки унікальним регенеративним властивостям. За рахунок цього компонента гель здатний запускати процеси самовідновлення, усуваючи пошкодження клітин та омолоджуючи шкіру.

Аденозин, що входить до складу гелю, задіює ще один механізм омолодження - запускає активну вироблення еластину і колагену, а також надає розслаблюючу дію на м'язи.

Rejuran Гель для відновлення шкіри очей включає також екстракти календули та алое, завдяки чому заспокоює подразнену шкіру, зволожує, сприяє загоєнню, знімає почервоніння, надає здорового тону.

Rejuran Eye Gel - гель навколо очей, який допоможе впоратися відразу з цілим спектром перших вікових ознак, починаючи зневоднення, закінчуючи зморшками. Крім антивікових властивостей, продукт дозволить пожвавити шкіру, прибрати ознаки втоми, освіжити погляд.

Rejuran – бренд, створений біофармацевтичною компанією, що спеціалізується на препаратах для регенеративної та естетичної медицини. Якщо ви хочете оцінити переваги та можливості сучасної косметики з полінуклеотидами, ми рекомендуємо замовити професійні бьюті-продукти Rejuran. Омолоджуючий гель для шкіри періорбітальної зони – засіб, завдяки якому ви зможете відновити пружність та гладкість шкіри безпечно та ефективно, задіявши природні механізми.

Спосіб застосування

Безіменним пальцем розподіліть Healing Eye Gel по шкірі періорбітальної зони.

Використовуйте продукт виключно на попередньо очищену шкіру.

Healing Eye Gel для догляду навколо очей може застосовуватись у денному та/або вечірньому догляді.

Rejuran Eye Gel – гель, що відновлює очний, який можна використовувати власникам будь-якого типу шкіри. Особливо рекомендований з появою перших вікових змін.

Призначення
Anti-age терапія
Боротьба з темними колами, набряками
Заповнює
Об'єм
15мл