В наявності

Сироватка з миттєвою anti-age дією / Vital Eyes / HydroPeptide

3 796,00 грн.

Зволожуюча сироватка для очей Vital Eyes мінімізує видимі недоліки від темних кіл, тонких ліній і зморшок. За допомогою, безпечного для очей, альтернативного ретинолу бакучиолу, сироватка сприяє зменшенню гіперпігментації та зморшок.

Vital Eyes – це не тільки ефективний anti-age засіб, але й приголомшливий інструмент для охолоджувального роликового масажу з лімфодренажною дією. Цей масаж посилює циркуляцію крові та миттєво знімає набряк, робить шкіру під очима гладкішою та яскравішою.

  • Профілактика появи тонких ліній та зморшок
  • Освітлення шкіри навколо очей
  • Зменшення рівня гіперпігментації навколо очей
  • Ефективна боротьба зі втомою та набряклістю

Сироватка Vital Eyes підходить для всіх типів, особливо для шкіри із темними колами під очима, гіперпігментацією, набряклістю, зморшками. Чудовий інструмент проти старіння, гусячих лапок та слідів втоми.

Спосіб застосування: для нанесення продукту прокрутіть сироватку до клацання, поки ви не побачите засіб (3 краплі) на кульці. Цієї кількості достатньо для нанесення на обидві зони навколо очей. Точково розподіліть на переорбітальні зони, масажуючи роликом з низу до верхньої повіки. За потреби розподіліть засіб, ніжно вбиваючи пальчиками.

Об'єм: 10 мл

RVE
Призначення
Anti-age терапія
Боротьба з темними колами, набряками
Освітлення