В наявності

Крем для герметизації кутикули волосся / Cuticle Sealer Cream / Medavita

1 250,00 грн.

Крем для зволоження та ущільнення кутикули волосся (pH 5) - робить волосся слухняним при укладанні і допомагає надати їм необхідну форму після висихання. Містить UVA/UVB-фільтри для захисту від сонячних променів та окиснення. Ідеально підходить для середньотонкого волосся.

Після знебарвлення або освітлення лусочки кутикули волосся можуть надмірно розкриватися, що негативно позначається на структурі волосся, його здоров'я та зовнішньому вигляді. Крем для ущільнення кутикули BLONDIE герметизує лусочки кутикули, що надто розкрилися. Нормалізує структуру волосся, робить його гладким і сяючим. Завдяки унікальному складу, засіб сприяє активному зволоженню волосся, меншому заплутуванню. Після застосування такого крему волосся легко розчісується, приймає бажану форму і утримує її після висихання.

Для професійного та домашнього догляду.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ:

ГІДРОЛІЗОВАНИЙ КОЛАГЕН

Ущільнює та відновлює структуру волосся, надає їм еластичність та сяйво. Колаген є основою міцності нашого волосся і в поєднанні з гіалуроновою кислотою діє як свого роду наповнювач на двох рівнях: на поверхні, де хімічна дія та атмосферні агенти можуть викликати пошкодження, і всередині, де на красу нашого волосся може вплинути вік волосся.

ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА

Один із основних компонентів міжклітинного матриксу, незамінний елемент усієї сполучної тканини. Молекула гіалуронової кислоти утримує воду, збільшуючись у розмірах і тим самим забезпечує необхідне зволоження. В результаті волосся отримує значно більше поживних речовин і набуває блиск, силу, щільність і еластичність. Ця дія компенсує негативний вплив сонця, навколишнього середовища, агресивних процедур та інших факторів, які можуть вплинути на волосся, викликаючи ламкість, сухість, втрату кольору та блиску.

ПРОТЕЇНИ АМАРАНТУ

Заповнюють порожнини пошкодженого волосся. Полегшують розчісування та дисциплінують локони, запобігаючи сплутуванню. Мають потужні антиоксидантні, антивікові, заспокійливі, антибактеріальні та пом'якшувальні властивості, завдяки високому вмісту заліза та амінокислот.

КЕРАМІДИ

Надають волоссю надзвичайного блиску і сили, захищають колір і мають ефект, що розгладжує. Створюють захисну мантію, яка допомагає запобігти ламкості.

UV-фільтри

Захищають волосся від сонячних променів та окислення, а також захищають його від окислення.

КУНЖУТНУ ОЛІЮ

Живить, пом'якшує та зволожує волосся

ВІТАМІН E

Потужний антиоксидант, що запобігає окисленню, живить волосся.

AMINO CONCENTRÉ

Фірмовий комплекс для зміцнення волосся від Medavita. Чисті амінокислоти серин, карбоцистеїн і треонін реструктурують волосся, заповнюючи порожнечі в кутикулі. Вони відновлюють структуру волосяних волокон, герметизують лусочки кутикули, залишаючи волосся гладким, блискучим і живим.

Об'єм: 150 мл.

Не містить парабенів.

Клінічно перевірено.