В наявності

Матуючий пудровий лосьйон / Mattifying Powder Lotion / Thalgo

1 683,00 грн.

Матуючий Пудровий Лосьйон Thalgo Mattifying Powder поєднує в'яжучу воду та матуючі пудри для миттєвої та тривалої корекції жирного блиску для комбінованої та жирної шкіри. Продукт має антибактеріальну дію, знімає запалення, освіжає та нормалізує вироблення себуму. Також він добре звужує пори, перешкоджає утворенню запалень та чорних крапок. Екстракт водоростей допомагає посилити бар'єрну функцію шкіри та вирівняти текстуру. Лосьйон швидко нормалізує стан проблемної шкіри та готує її до нанесення декоративної косметики.

Ключові інгредієнти:

  • Біла глина помітно звужує пори, підсушує запалення, усуває акне та покращує стан шкіри, надаючи їй еластичність та пружність.
  • Цинк контролює вироблення шкірного сала, завдяки чому перешкоджає утворенню запалень та чорних крапок. Також він прискорює регенерацію клітин, тобто мікроушкодження шкіри та прищі гояться набагато швидше.
  • Екстракт водоростей фукус підтримує бар'єрну функцію шкіри та забезпечує їй достатнє зволоження, завдяки чому шкіра набуває тонусу та здорового вигляду, а також вирівнюється текстура. Чинить захисну дію, протизапальну та антибактеріальну дію.

Застосування

Збовтайте флакон перед використанням та нанесіть лосьйон, концентруючись на Т-зоні, за допомогою ватного диска. Уникайте області навколо очей та губ.

VT17002
По типу шкіри
Жирна шкіра
Комбінована шкіра
Призначення
Матування
Об'єм
200 мл