В наявності

Гіпоалергенний денний захисний крем / Hypo-Sensible Creme / Academie

1 535,00 грн.

Гіпоалергенний денний захисний крем призначений для догляду за сухою шкірою. Сприяє зволоженню шкіри, покращенню її зовнішнього та внутрішнього стану. Засіб чудово справляється з функцією захисту сухої шкіри від багатьох несприятливих зовнішніх факторів. Має здатність запобігати негативному впливу ультрафіолету, нормалізує ліпідний баланс, бореться з лущеннями і пігментними плямами.

100% заспокоєна шкіра*

100% м'якша шкіра*

100% відчуття свіжості*

100% покращений стан шкіри*

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Вранці та/або ввечері нанесіть легкими масажними рухами на очищену шкіру обличчя, шиї та декольте. Перед нанесенням продукту слід очистити шкіру. Для цього підійде Гіпоалергенне молочко та Гіпоалергенний тонік, або Молочко для вмивання та демакіяжу Овернська мальва разом з Гіпоалергенним тоніком.

РЕЗУЛЬТАТ:

Використання гіпоалергенного денного захисного крему дозволить позбавитися відчуття стягнутості та сухості шкіри. У комплексі з іншими засобами цієї серії здатний швидко впоратися з проблемами пігментації, висипань і вугрів. Засіб повноцінно живить та зволожує шкіру, робить її еластичною та пружною, ніжно доглядає та перешкоджає виникненню алергічних реакцій.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Фарфорова квітка;
  • Вітамін Е;
  • Руда олія.
2070200
По типу шкіри
Суха шкіра
Чутлива ​​шкіра
Призначення
Заспокоєння
Зволоження