В наявності

Мікробіом захисний крем 162 / Microbiome Protection Cream / Purles

1 330,00 грн.

Крем покриває шкіру захисним шаром і швидко заспокоює, знімає чутливість і відновлює її. Спеціальний пребіотичний комплекс у складі зміцнює природний мікробіом шкіри, стимулюючи ріст корисних бактерій. Олії, що містяться у формулі, вітамінами та антиоксидантами. Вони відповідають за відновлення захисного бар’єру шкіри, водночас перешкоджають надмірній втраті вологи та таким чином сприяють підвищенню рівня гідратації. Екстракт календули посилює заспокійливу дію. Крем захищає шкіру від негативних зовнішніх факторів, зменшує лущення та розтріскування сухої шкіри.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Біоеколія – ​​полісахарид (α-глюкан), отриманий запатентованим методом ферментативного синтезу з природних цукрів. Він захищає та стимулює природний захист шкіри, діючи як біоселективний субстрат (пребіотик) для корисних мікроорганізмів за рахунок патогенів. Bioecolia балансує та стимулює мікробіом шкіри, підтримуючи першу лінію захисту від зовнішнього впливу.

Оливкова олія – ​​в основному складається з олеїнової кислоти, яка створює ніжний захисний шар на поверхні шкіри, запобігаючи втраті води. До складу олії також входить лінолева кислота, яка знімає запалення і нормалізує процес зроговіння епідермісу. Оливкова олія також містить поліфеноли з антиоксидантними та протизапальними властивостями. Оливкова олія пом’якшує і заспокоює.

Олія жожоба – має структуру, схожу на природну гідроліпідну плівку, завдяки чому чудово вбирається і не залишає жирного блиску. Живить, розгладжує і тонізує епідерміс. Жожоба має регенеруючі та антиоксидантні властивості, рекомендований як для сухої шкіри з пошкодженим ліпідним шаром епідермісу, так і для жирної та комбінованої.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Нанесіть невелику кількість крему масажнимим рухами подушечками пальців на все обличчя, шию та зону декольте

СКЛАД:

Aqua, Paraffinum Liquidum (mineral Oil), Glycerin, Cetearyl Isononanoate, Cetyl Alkohol, Tapioca Starch, Glyceryl Stearate, PEG-100, Pentylene Glycol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Olea Europaea Fruit Oil, Caprylol Glycine, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil, Propylene Glycol, Carbomer, Xanthan Gum, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Calendula Officinalis Flower Extract.

162
По типу шкіри
Суха шкіра
Усі типи шкіри
Чутлива ​​шкіра
Призначення
Заспокоєння
Зволоження
Зміцнення
Пом'якшення
Регенерація
Об'єм
50 мл