В наявності

Дорогоцінний крем 108 / Goddess’ Cream / Purles

1 240,00 грн.

Ексклюзивний крем з ніжною текстурою та вишуканим ароматом, призначений для зрілої шкіри. Забезпечує вражаючі видимі результати та допомагає підтримуватимолодість шкіри. 23-каратне золото, екстракт ікри, гіалуронова кислота і перлиннийпорошок, що входять до складу крему, ефективно регенерують, покращують стан шкіри і значно зменшують глибину та виразність зморщок.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

23-каратне золото – стимулює сполучну тканину та зміцнює шкіру. Золото має дуже сильні зволожуючі та живильні властивості, стимулює фібробласти виробляти колаген і еластин. Освітлює та захищає шкіру – частинки золота утворюють захисну плівку на поверхні верхніх шарів шкіри. Завдяки своїм властивостям золото також використовується для усунення пігментних плям і зміни кольору.

Екстракт ікри – зміцнює захисний бар’єр шкіри, прискорює процеси регенерації та оновлення, завдяки чому шкіра довше виглядає молодою та здоровою. Цінні біоелементи та вітаміни, що містяться в ікрі, повертають шкірі належну пружність і сяйво. Живить, омолоджує і захищає від вільних радикалів.

Гіалуронова кислота – це резервуар вологи для шкіри, впливає на її пружність і захищає від впливу несприятливих зовнішніх факторів. Вона надзвичайно м’яка, не подразнює, її можна використовувати для всіх типів шкіри, включаючи проблемну.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Нанесіть масажними рухами невелику кількість на обличчя, шию, зону декольте

СКЛАД:

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sucrose Stearate, Carbomer, Phenoxyethanol, Propylene Glycol Dipelargonate, Sodium Hydroxide, Parfum (Fragrance), Sodium Hyaluronate, Sucrose Laurate, Xanthan Gum, Benzoic Ac., Dehydroacetic Ac., Conchiolin Powder, Tocopheryl Acetate, CI 77480 (Gold), CI 77820 (Silver), Tocopherol, Caviar Extract, CI 77400 (Copper), Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Benzyl Salicylate, Citronellol.

108
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Живлення
Захист
Омолодження
Освіження
Регенерація
Об'єм
50 мл