В наявності

Патчі для повік з пептидами відновлюючі, протинабрякові 149 / Peptide Hydrogel Eye Patches / Purles

1 840,00 грн.

Відразу після застосування патчів ви відчуєте прохолоду і полегшення. Патчі занурені в екстракт з відомих і перевірених активних інгредієнтів.

Точно підібрана комбінація зі зволожуючим ефектом містить, гіалуронову кислоту, гліцерин і водорості Ірландсокого моху – полісахарид, має активну зволожуючу дію (Каррагенани утримують воду). Створює на поверхні шкіри захисну зволожену плівку. Нормалізує обмінні процеси шкіри. Підвищує її пружність і еластичність. Пом’якшує і живить шкіру. Нейтралізує невеликі шкірні запалення. Стимулює процеси регенерації клітин шкіри. Володіє легкою бактерицидною дією. Сприяє виведенню токсинів. Має антиоксидантну дію

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Алое – зволожує, прискорює регенерацію і загоєння ран. Має заспокійливу, протизапальну та антибактеріальну дію. Стимулює синтез колагену. Має антирадикальні та сонцезахисні властивості, ефективно лікує сонячні опіки.

Гіалуронат натрію – натрієва сіль гіалуронової кислоти, з’єднання, ідентичне природному в організмі. Це резервуар вологи для шкіри, впливає на її пружність і захищає від впливу несприятливих зовнішніх інгредієнтів. Зв’язуючи воду в епідермісі, він розгладжує його і захищає від висихання. Він надзвичайно м’який, не подразнює та не сенсибілізує, його можна використовувати для всіх типів шкіри, включаючи проблемну.

Пептиди – короткі білкові ланцюги, зазвичай складаються з кількох амінокислот, які, на відміну від білків, здатні проникати глибоко в шкіру та виявляти високоефективну дію. Пептиди зменшують видимість зморшок, посилюють регенеративну здатність і відновлюють пошкодження шкіри, оновлюють і покращують контур обличчя, а також впливають на вироблення гіалуронової кислоти.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Обережно нанесіть патчі на нижню і верхню повіку. Залиште патчі на 15-20 хвилин, потім зніміть не змиваючи водою.

СКЛАД:

Aqua (Water), Glycerin, Calcium Chloride, Ceratonia Siliqua (Carob)Gum, Xanthan Gum, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Pentylene Glycol, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Hydrolyzed Collagen, Camellia Sinensis Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Acetyl Hexapeptide-8, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Ci 77007 (Ultramarines), Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Ci 77491 (Iron Oxide), Ci 77891 (Titanium Dioxide), Disodium Edta, Parfum (Fragrance).

149
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Боротьба з темними колами, набряками
Заповнення глибоких і дрібних зморшок
Зняття набряклості
Наповнення
Омолодження
Підтягує
Об'єм
60 штук