В наявності

Рисовий пом’якшуючий та зволожуючий крем 104 / Advanced Rice Cream / Purles

1 240,00 грн.

Формула являє собою комплекс рослинних інгредієнтів з широким спектром дії. Орізанол забезпечує чудовий захист від вільних радикалів, сприяє мікроциркуляції і допомагає зменшити зморшки. Масло жожоба і вітамін Е стимулюють регенерацію шкіри і захищає від втрати пружності. Унікальний комплекс альпійських трав дарує шкірі комфорт і допомагає запобігати появі пігментації.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Рисова пудра – дрібні частинки рисового крохмалю чудово прилягають до шкіри, а натуральні воски виконують захисні функції. Крім того, він освітлює, вбирає надлишки шкірного сала, дарує відчуття шовковисто-гладкої шкіри.

Кремнезем – регенерує шкіру. Покращує кровообіг, має протинабрякову дію, ущільнює судини, підтягує і зміцнює. Кремнезем показаний для шкіри з розацеа та втратою пружності. Сприяє надходженню кисню в епідерміс.

Масло жожоба – має структуру, схожу на природну гідроліпідну плівку шкіри, завдяки чому чудово вбирається і не залишає жирного блиску. Живить, розгладжує і тонізує епідерміс, захищає від УФ-променів. Жожоба має регенеруючі та антиоксидантні властивості, рекомендований як для сухої шкіри з пошкодженим ліпідним шаром епідермісу, так і для жирної та комбінованої.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

М’якими круговими рухами нанесіть невелику порцію крему по масажним лініям обличчя, шиї та декольте.

СКЛАД:

Aqua (Water), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-6 Distearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Silica, Parfum (Fragrance), Oryza Sativa (Rice) Powder, Microcrystalline Cellulose, Benzyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Alcohol, Cellulose Gum, Achillea Millefolium Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Malva Sylvestris (Mallow) Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Primula Veris Extract, Veronica Officinalis Extract, Xanthan Gum, Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Triethanolamine, Coumarin, Benzyl Benzoate, Linalool, Benzyl Cinnamate, Citronellol

104
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Антиоксидантна дія
Зміцнення
Освіження
Підтягує
Розгладження
Об'єм
50 мл