В наявності

Омолоджуючий крем 137 / Age Reverse Cream / Purles

1 650,00 грн.

Комплексний антивіковий крем володіє приголомшливим ефектом. Він підтримує результати після естетичних процедур, що вимагають інтенсивної повноцінної регенерації, а також після пластичних операцій. Насичена формула крему має потрійну дію: стимулює виробництво колагену, захищає еластичні волокна від деградації, впорядковує колагеново-еластиновий каркас і нейтралізує шкідливий вплив вільних радикалів. Мікроструктура шкіри стає більш гладкою і пружною.

Омолоджуючий ефект досягається завдяки додатковим компонентам: кисневому Комплексу і Аспарліну (Asparlyne). Ці активи стимулюють клітинну активність, підвищують метаболізм та енергетичний потенціал клітин, а також запобігають окислювальний стрес. Введення масла Ши забезпечує максимальний захист від зовнішніх факторів агресії, особливо для роздратованої і ослабленої шкіри після інвазивних косметичних і медичних процедур.

Крем відновлює багаторівневу ліпідну структуру і знижує трансепідермальну втрату вологи. Формула підвищує функціональність епідермісу. В результаті, шкіра наповнюється сяйвом.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Аспарлін – це комбінація двох ключових амінокислот, L-аспарагіну та L-лізину, які відіграють важливу роль у метаболічних змінах і виробництві АТФ. Стимулює внутрішньоклітинний синтез АТФ, посилює мікроциркуляцію, відновлює клітинне дихання, детоксикує клітини.

Фітосквалан – сквален, виділений з рослинних олій. Його гіпоалергенність забезпечує безпеку для дуже чутливої ​​шкіри, схильної до подразнення. Він пом’якшує шкіру і робить її шовковистою на дотик.

Масло ши – стимулює регенерацію шкіри, захищає її від шкідливого впливу сонячного випромінювання, заспокоює і має протизапальні властивості. Масло ши зменшує випаровування води з шкіри, вона стає гладкою, живленою та зволоженою.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Нанесіть невелику порцію крему по масажним лініям обличчя, шиї та декольте.

СКЛАД:

Aqua (Water), Octyldodecanol, C15-19 Alkane, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter,Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, C12-15 Alkyl Benzoate, Lysine Aspartate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Arachidyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Behenyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Mannitol, Benzophenone-3, Xanthan Gum, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sodium Polyacrylate, Arachidyl Glucoside, Faex (Yeast) Extract, p-Anisic Acid, Parfum (Fragrance), Palmitic Acid, Dehydroacetic Acid, Glycogen, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Linalool, Limonene

137
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Відновлення
Зволоження
Наповнення
Омолодження
Регенерація
Сяйво
Об'єм
50 мл