В наявності

Активатор молодості 135 / Age Reverse Concentrate / Purles

1 220,00 грн.

Це збалансований активний продукт на додаток до естетичних процедур омолодження, а також для пролонгації та посилення ефекту від курсів мезотерапії, радіохвильового ліфтингу, хімічних пілінгів.

Stoechiol, який іноді називають натуральним ботулотоксином, має ефект дії на скорочування волокон мімічних м'язів, знижуючи напругу епідермісу. Розгладжує зморшки, значно зменшуючи їхню глибину, запобігає появі нових. Основний актив COLLAGENEER® (Коллагенеєр) стимулює синтез І типу колагену та протекторного протеїну (HSP), зміцнюючи структуру шкіри, покращуючи її щільність, еластичність та текстуру. Засіб замедлює фази старіння клітин завдяки інтенсивній стимуляції самовідновлюючих механізмів і сприяє віддаленню появи видимих ознак старіння. Антиоксидантна дію токоферолу нейтралізує активність вільних радикалів, блокує реакції пероксидації. Екстракт солодки освітлює шкіру. Ліпіди лаванди пом'якшують та заспокоюють роздратовані ділянки. Шовкова текстура сіруватки робить шкіру наповненою та гладкою.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Stoechiol – комплекс з високою активністю проти зморшок та старіння. Він підтримує секрецію бета-ендорфінів у шкірі, щоб послабити її та зменшити зморшки. Він контролює мікроскорочення, внаслідок чого розслабляє напругу обличчя, гарантуючи миттєвий ефект, схожий на ботокс. Моделює овал обличчя, зміцнює та розгладжує шкіру, зменшує недоліки.

Соєва олія – містити жирні кислоти, включаючи НЖК, витамин Е і лецитин. Вміст витамину Е гарантує шкірі молодий і здоровий вигляд, а лецитин підтримує ліпідний захисний бар'єр. Завдяки цьому шкіра добре зволожена.

Вітамін Е – найефективніший антиоксидант. Він проникає глибоко в шкіру, захищаючи всі жирові компоненти шкіри від окислювального стресу. Запобігає фотостарінню, має протизапальні властивості, сприяє загоєнню та покращує ліпідний бар'єр епідермісу, завдяки чому шкіра стає кращою увлажненою, еластичнішою, розгладжуються зморшки.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Нанесіть засіб на суху та очищену шкіру обличчя, шиї та декольте до використання крему або самостійно. Використовуйте вранці та ввечері.

СКЛАД:

Dicaprylyl Carbonate, Isohexadecane, Isocetyl Stearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Parfum (Fragrance), Lupinus Albus Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Lavandula Stoechas Extract, Linum Usit, Limonene

135
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Антиоксидантна
Зволоження
Наповнення
Омолодження
Освіження
Об'єм
30 мл