В наявності

Гіалуронова ультра зволожуюча сироватка 157 / Serum Hydra Boost / Purles

970,00 грн.

Доповніть свій догляд за обличчям додатковим зволоженням! Завдяки неймовірно легкій консистенції сироватка вбирається миттєво, не обтяжуючи шкіру. А результат видимий як відразу після нанесення – шкіра наповнена, зволожена та сяє, так і має тривалу пролонговану дію після проходження курсу з використання сироватки. Біотехнологічні передові комплекси, такі як Aquaxyl та Hydreis, допоможуть утримати воду в шкірі, омежити її випаровування та посилити її захисні функції. Додавання гіалуронату натрію, який, крім зволоження, чудово розгладжує поверхню епідермісу. Сироватку можна використовувати для всіх типів шкіри, особливо для сухої та зневодненої, або ж у періоди, коли додаткове зволоження необхідне всім – шалена спека, чи то лютий мороз та вітер, які згубно впливають на шкіру, роблять сухою та більш вразливою.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Aquaxyl – молекулярна комбінація похідних глюкозі. Він збільшує синтез гіалуронової кислоти та інших важливих ліпідів та білків, відповідальних за підтримку води в шкірі. Це робить шкіру ідеально відновленою та увлажненной.

Високомолекулярна гіалуронова кислота – є резервуаром вологи для шкіри, впливає на її пружність та захищає від впливу несприятливих зовнішніх інгредієнтів. Вона надзвичайно м'яка, не подразнює, його можна використовувати для всіх типів шкіри, включаючи проблемну.

Hydreis – зволожуючий та відновлюючий комплекс. Він стимулює синтез філагрину – білка, необхідного для побудови рогової кулі, а також синтез аквапорину-3, який регулює процес транспортування води між клітинами. Завдяки цьому увлажнює шкіру та відновлює бар'єрну функцію шкіри.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Як інтенсивна терапія: 2 разів не день, вранці та ввечері.

Як профілактика та підтримка результату: 1 раз не день, увечері.

Нанесіть невелику кількість емульсії на очищену та протонізовану шкіру обличчя, шиї та зони декольте масажними рухами до повного вбирання. Потім не забудьте нанести ваш щоденний доглядовий крем

СКЛАД:

Aqua, Methylpropanediol, Glycerin, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, PPG-26Buteth-26, Carbomer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Chlorphenesin, Xylitol , Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Hydrolized Beta-Glucan, BHT, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

157
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Живлення
Захист
Зволоження
Наповнення
Сяйво
Об'єм
30 мл