В наявності

ЕЛІКСИР МОЛОДОСТІ ДЛЯ ПОВІК 151 / Youth Eye Elixir / Purles

1 270,00 грн.

Активний омолоджуючий еліксир із ефективним масажером для області навколо очей

Легке, приємне засіб стимулює синтез білків дермо-епідермального бар'єру, тим самим розгладжуючи мімічні заломи в області століття. Еліксир покращує кровообіг і лімфооток, зміцнює судинні стінки, зменшує набряклість та синій відтінок у періорбітальній зоні, підвищує енергетичний потенціал клітин.

Активні компоненти: фукогель – зволожує глибокі кулі шкіри, Actiflow – висвітлює темні кола та робить колір шкіри більш рівномірним, екстракт гамамелісу – антисептичний засіб, фресколат – високоефективний охладжуючий компонент, покращує тургор шкіри, робить її пружною та гладенькою. Фактори зростання: EGF, IGF 1, aFGF, bFGF, VEGF – загоєння ран, пошкоджень, швидка регенерація та омолодження шкіри.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Фукогель – здобутий шляхом бактеріальної ферментації полісахарид, що відрізняється виключно сильним та тривалим увлажняючим ефектом. Створює на поверхні шкіри захисну плівку, яка захищає від втрати води з клітин та захищає шкіру від несприятливих погодних умов.

Actiflow – багатий полісахаридами комплекс, отриманий із дріжджового екстракту. Має дренажні властивості та покращує мікроциркуляцію. Комплекс зміцнює стінки кров'яних сосудів, знімає набряки, зменшує темні кола під очима. Це робить шкіру більш сяючою та гладкою. Знімає ознаки втоми та стресу.

Postbiotic Enzyme Complex – суміш цінних протеолітичних ферментів, які дозволяють м'яко удалити ороговілу кулю епідермісу, без необхідності втирання. Це стимулює шкіру до регенерації. Комплекс одержаний шляхом бактерiальної ферментації. Входить до групи постбіотиків, зміцнює природний мікробіом шкіри.

Екстракт гамамелісу – має в'яжучі властивості, покращує кровообіг, має регенеруючі та антирадикальні властивості. Має сонцезахисну, тонізуючу та протизапальну дію. Він також захищає від подразників.

Frescolate – забезпечує відчуття свіжості. Знімає симптоми втоми та стресу.

Гіалуронат натрію – натрієва сіль гіалуронової кислоти, з'єднання, ідентичне природному в організмі. Це резервуар вологи для шкіри, що впливає на її пружність і захищає від впливу несприятливих зовнішніх інгредієнтів. Зв'язуючи воду в епідермісі, він розгладжує його та захищає від висихання. Він надзвичайно м'який, не подразнює, його можна використовувати для всіх типів шкіри, включаючи проблемну.

Вітамін B9 – інакше фолієва кислота/фолацин; впливає на правильну регенерацію шкіри, тому рекомендується у косметиці для зрілої шкіри, яка піддається стресовим умовам зовнішнього середовища (УФ-випромінювання, забруднене повітря).

Глютамін – амінокислота із сильними антиоксидантними властивостями. Стимулює синтез білків – колагену, еластину. Зміцнює шкіру, підтягує та розгладжує її.

Гліцерин – інтенсивно увлажнює, зв'язує воду в епідермісі до 24 годин, додатково зменшує її випаровування зі шкіри. Підвищує еластичність і гладкість. Завдяки малим молекулам гліцерин має здатність проникати через бар'єр рогової кулі.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Наносити вранці та ввечері, доповнюючи масажем для активації активних компонентів та досягнення кращого результату.

СКЛАД:

Aqua (Water), Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Sodium Phytate, Lecithin, Sodium Hydroxide, Polysorbate 20, Biosaccharide Gum-1, Sorbitan Isostearate, 1,2 Soybean Ferment Extract, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Folic Acid, Polyacrylate-13, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Polyisobutene, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Menthyl Lactate, , Sodium Hyaluronate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract

151
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Антиоксидантна дія
Зняття набряклості
Омолодження
Освіження
Освітлення
Розгладження
Об'єм
15мл