В наявності

Дорогоцінний ексфоліант 106 / Precious Exfoliator / Purles

850,00 грн.

Інтенсивний ексфоліант для всіх типів шкіри, крім чутливої та тонкої для будь-якого віку. Чудово ексфолює, очищає та вирівнює тон шкіри.

Збагачений частинками перлів та корунду (різновид сапфіру), м'яко відлущує, очищує та освітлює шкіру. Вітамін С та вітамін В борються зі вільними радикалами. Завдяки екстрактам шампанського та перлів – зміцнює шкіру та придає їй шовковисту гладкість, розкриваючи свіжий, сяючий колір обличчя. Шкіра стає гладкою та світлішою.

Містить 94% натуральних компонентів

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Кучерявий хрящ – вид червоних водорослей, багатий на білки, витамин С і витамини групи В. Має зволожуючі та стимулюючі властивості.

Гліцерин – інтенсивно увлажнює, зв'язує воду в епідермісі до 24 годин, додатково зменшує її випаровування зі шкіри. Підвищує еластичність і гладкість. Завдяки малим молекулам гліцерин має здатність проникати через бар'єр рогової кулі.

Перлова пудра – багата на унікальний білок конхіоліном, який відповідає людському кератину. Білок перлів складається з понад 20 різних амінокислот, які відповідають за процес загоєння, правильний метаболізм і зволоження клітин шкіри. Завдяки вмісту кальцію в кристалічній формі перлова пудра також має матуючу, антисептичну та протизапальну дію. Мікронізований перламутр має здатність проникати у кулі епідермісу, впливаючи на зміцнення та еластичність шкіри, а також регенеруючи та загоюючи. Перлова пудра не комедогенна.

Екстракт шампанського – Багатій засвоюваними мінеральними солями, зокрема калієм, кальцієм, магнієм та сіркою. Має очищаючі, детоксикаційні та протизапальні властивості.

Корунд – дорогоцінний мінерал, схожий на діамант. Його висока твердість дозволяє успішно використовувати його як ефективний абразив, чудово відлущує та видаляє мертві клітини шкіри. Покращує поглинання послідовно нанесених засобів догляду.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Нанесіть невелику кількість на вологу, попередньо очищене обличчя, шию та зону декольте, крім зони навколо очей. Масажними рухами промасажуйте протягом 3-5 хвилин обличчя, залиште ще на кілька хвилин і потім ретельно змийте водою.

СКЛАД:

Aqua (Water), Alumina, Glycerin, Carbomer, Benzyl Alcohol, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Parfum (Fragrance), Triethanolamine, Conchiolin Powder, Potassium Sorbate, Synthetic Fluorphlogopite, Glucose8 Dehydroacetic CI 77491 (Iron Oxides), Wine Extract (Champagne), Sodium Salicylate, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Linalool, Hexyl Cinnamal.

106
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Відлущування
Зміцнення
Освіження
Освітлення
Очищення
Об'єм
50 мл