В наявності

Сироватка / THE MAX Stem Cell Serum / Image

5 829,00 грн.

Сироватка The MAX – потужний засіб для омолоджування обличчя. В основі косметичного продукту лежить тришарова технологія вивільнення поживних пептидів, завдяки чому шкіра безперервно отримує корисні речовини. Суміш рослинних стовбурових клітин проникає у глибокі шари, стимулюючи вироблення колагену та запобігаючи старінню дерми. Засіб розгладжує зморшки, складки та тонкі лінії, бореться з в'ялістю шкіри та лікує ушкодження від негативного впливу сонця. Призначений для всіх типів вікової шкіри.

ПЕРЕВАГИ:

Stem Cell Serum підтримує вироблення колагену, насичуючи найглибші шари шкіри "кульками" активних інгредієнтів, які поступово вивільняються. Завдяки сироватці шкіра отримує повноцінний захист від окислювального стресу та негативного впливу сонця. Засіб підтягує та освітлює шкіру, робить її пружною та еластичною. Здійснює ліфтинг обличчя та зменшує глибину зморшок.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Сироватка наноситься двічі на день – вранці та ввечері. Особа має бути попередньо очищена від забруднень та макіяжу. Вранці після нанесення засобу слід почекати, поки воно вбереться, а вже потім використати сонцезахисний продукт. Stem Cell Serum можна наносити на зону декольте та шию, а також навколо очей перед застосуванням крему для повік. Для посилення ефекту додайте Нічний крем The MAX, що ефективно розгладжує зморшки. Для посилення впливу косметичного продукту рекомендується звернути увагу на крем ліфтинг для шиї та декольте.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Ацетил гексапептид-8 – боротьба з мімічними зморшками.

Пальмітоїл трипептид-38 – відновлення волокон колагену.

Пальмітоїл трипептид-1 – зміцнення епідермісу.

Ацетилоктапептид-3 – зменшення видимості зморшок.

Зелений чай – захист від ультрафіолету, видалення ороговілих частинок, боротьба з недосконалостями.

M-101
Призначення
Anti-age терапія
Заповнення глибоких і дрібних зморшок
Підтягує
Розгладжує
Об'єм
30 мл