В наявності

Розслаблююча олія для тіла / Musclease Active Body Oil / ELEMIS

2 100,00 грн.

Релакс-масло для тіла

ПЕРЕВАГИ: розслаблює, заспокоює, знімає м'язову напругу

Релакс-масло для тіла чудово знімає м'язові спазми та полегшує рухи в суглобах. Олія є найважливішою складовою фітнес програми, створена на основі натуральних екстрактів сосни, фенхелю та розмарину, сприяє розгладжуванню рубців та шрамів. Має потужну антицелюлітну дію.

Поєднуючи в собі багатство моря та силу аромату, ця потужна синергія екстрактів морської сосни, обліпихи, екстракту морського фенхелю та ефірної олії розмарину може бути використана в рамках фітнес-програми та антицелюлітного догляду.

  • ефективно усуває м'язові спазми
  • швидко вбирається, надаючи шкірі м'якість та шовковистість
  • знімає втому в ногах і болі в області плечей та шиї

КЛЮЧІ ІНГРЕДІЄНТИ ELEMIS Musclease Active Body Oil:

  • Розмарин – усуває м'язову напругу, після інтенсивних фізичних навантажень. Застосовується на лікування спортивних травм. Має виражену антиоксидантну, знеболювальну, стимулюючу та тонізуючу дію.
  • Приморська сосна - стимулює мікроциркуляцію та лімфодренаж. Знімає м'язові болі та спазми.
  • Фенхель – сприяє регенерації шкіри, стимулює клітинний метаболізм. Покращує еластичність сполучних тканин. Є засобом контурної пластики тіла. Надає шкірі м'якість та бархатистість.
  • Олія солодкого мигдалю - багата на біофлавоніди, білкові речовини, вітаміни А, Е, F, вітаміни групи В, а також мінеральні речовини (магній, залізо, натрій, фосфор, цинк). Має зволожуючу, пом'якшувальну та заспокійливу дію. Розгладжує рельєф шкіри. Має омолоджуючу дію.

ЕТАПИ НАНЕСЕННЯ

Наносите на тіло після занять фітнесом або після прийняття душу, розтираючи на проблемні зони, особливу увагу приділіть животу, нижній частині спини та сідницям.

Не рекомендується використовувати у період вагітності та годування груддю.

50877
Призначення
Заспокоєння
Об'єм
100 мл