В наявності

Зволожуюча ПРО МАСКА / REHYDRATING PRO MASK / Thalgo

2 159,00 грн.

Ця матова та таюча гелева маска, що містить високу концентрацію зволожуючого комплексу Sève Bleue des Océans та фільтрату запатентованих Мікронізованих Морських Водоростей, збагачена Гіалуроновою кислотою, що забезпечує миттєвий та стійкий результат. Усього за 10 хвилин і шкіра інтенсивно наповнюється живильною вологою. Зволожена вона відновлює відчуття комфорту та пружність.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Sève Bleue des Océans морська вода, що забирається з глибини 22 метри, ультраконцентрована Морським Марганцемі, що має інтенсивну зволожуючу дію.

Фільтрат Мікронізовані та Морські Водорості

Фільтрат мікронізованих морських водоростей багатий 14 мінералами та мікроелементами, необхідними для шкіри, для щоденного зміцнення.

Гіалуронова кислота високої молекулярної маси

Високомолекулярна гіалуронова кислота, здатна захоплювати води до 1000 разів більше за свою масу, вона зрошує поверхню шкіри життєво важливою водою для миттєвого зволоження та гладкого епідермісу.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Знявши захисний ковпачок, покладіть тюбик у положення Увімк., видавіть трохи засобу і за допомогою пензлика нанесіть маску тонким шаром на ідеально очищену шкіру обличчя та шиї.

Залиште на 10 хвилин, акуратно видаліть надлишки продукту за допомогою ватного диска або серветки.

Чи не змивається.

СКЛАД:

Вода. Пропандіол. Каприлік / Каприловий Тригліцерид. Гліцерин. Олія солодкого мигдалю (Prunus Amygdalus Dulcis). Рапакова олія (Olus Oil). Полістеарат Цукрози. Бехініловий Спирт. Гідрогенізовані рослинні гліцериди. Олія Насіння Пінника Лугового (Limnanthes Alba (Meadowfoam). 1,2-Гександиол. Морська Вода. Гліцерил-Каприлат. Духи (Аромат). Касторова Олія Ricinus Communis (Castor). Камедь 1 Екстракт водоростей Фукус (Fucus Vesiculosus) Екстракт Ламінарії (Laminaria Digitata) Канделільський Віск (Candelilla Cera. Гіалуронат натрію Поліакрилатний кросполімер-6 Мальтодекстрин Цетиловий Пальміта Токоферол Гліцин. фірмового продукту рекомендується ознайомитись зі списком інгредієнтів на упаковці.

VT20007
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Відновлення
Живлення
Зволоження
Зміцнення
Наповнення
Підвищення пружності
Об'єм
50 мл