В наявності

Відновлюючий коригуючий догляд для очей з пептидами та ліфтинг-фактором / Ultimate Eye Corrector / Academie

2 203,00 грн.

Відновлюючий коригуючий догляд для очей з пептидами та ліфтинг-фактором допоможе не тільки усунути видимі вікові зміни в цій зоні обличчя, а й забезпечити зміцнюючий догляд віям.

Як працює коректор?

- Шкіра. Завдяки потужній формулі препарату на основі пептидів, у клітинах підвищується обмін речовин і запускаються регенеруючі процеси. Комплексний препарат ефективний як у боротьбі з першими ознаками старіння, так і допомагає повернути молодість погляду, якщо вам 45+ років.

- Вії. У формулу препарату введено посилювач зростання вій у концентрації 0,5%. За його впливу посилюється ріст нових війок, і з часом ряд вій помітно ущільнюється.

Показано у випадку, коли навколо очей шкіра зневоднена, з вираженими зморшками, в'ялість. А також при коротких та рідких віях.

РЕЗУЛЬТАТ:

Очі відпочилими та помітно помолоділими.

Через 28 днів регулярного застосування учасники фокус-групи відзначили такі зміни (% учасників, які відзначили той чи інший ефект):

  • гладкий контур очей: 90%
  • зменшення глибоких та тонких зморшок: 71%
  • зволожений контур очей: 95%
  • укріплений контур очей: 81%

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Концентрація активних компонентів: 13,1%

  • зволожуючий агент рослинного походження – 6,5%;
  • пептиди – 3%;
  • фактор ліфтингу – 2%;
  • зміцнюючі пудри – 0,6%;
  • підсилювач зростання вій – 0,5%;
  • низькомолекулярна гіалуронова кислота – 0,5%.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Виробник рекомендує для отримання більш вираженого ефекту використовувати цей коректор не час від часу, а за курсами. Схема, що рекомендується: 1-2 рази на рік, курсом по 3-4 місяці.

Для усунення зморшок. Препарат можна використовувати у будь-який час доби. Наносити слід на чисту шкіру, очищену, наприклад, міцелярною водою від Академі. М'якими масажними рухами розподіліть трохи засобу по шкірі, акуратно опрацьовуючи основу війного ряду, щоб не допустити попадання на слизову оболонку очей. Ultimate Eye Corrector від Академі чудово працює в тандемі з Multi-Correction Age-Recovery Cream.

Для ущільнення війного ряду. Для корекції зростання вій буде достатньо наносити засіб тільки на шкіру у їхнього коріння. Але якщо є необхідність отримання швидкого результату, то коректор можна використовувати у вигляді маски: наносити його слід за допомогою чистого і сухого пензлика, рівномірно розподіляючи по всій довжині вій. Такі аплікації краще проводити у вечірній час.

8021000
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Відновлення
Живлення
Захист
Зволоження
Омолодження
Регенерація
Об'єм
15мл