В наявності

Пре-сироватка з високою концентрацією гіалуронової кислоти / Brightening Hydrating First-Care Serum

2 336,00 грн.

Пре-сироватка – новинка у професійному догляді за шкірою. Вона поєднала у собі переваги концентрованої сироватки, ніжну текстуру лосьйону, комфорт справжнього французького крему. Зволоження, живлення, боротьба з віковими змінами, позбавлення від пігментних плям в одному 200 мл флаконі.

Що таке пре-сироватка White Derm Acte?

Французькі фахівці запозичили ідею використання пресувань у східній косметології. Корейці застосовують цей "аперитив" після етапу очищення і перед нанесенням основного догляду (сироватки або крему). Пре-сироватка ідеально готує шкіру до подальшого догляду, "розкриває" її, надає потужний захисний ефект. Висока концентрація діючих речовин (Комплекс White-3 і гіалуронова кислота) забезпечує інтенсивне зволоження, освітлює шкіру, вирівнює її тон, запобігає появі нових пігментних плям.

Засіб підійде для всіх типів шкіри, ідеальна для шкіри з пігментацією та нерівним тоном. Переваги цієї сіруватки оцінюватимуть і чоловіки, які також часто стикаються з проблемою пігментних плям.

РЕЗУЛЬТАТ:

Гладенька, зволожена, м'яка та сяюча шкіра, рівний колір обличчя. Через дві години після нанесення шкіра зволожена на 67%.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Освітлюючий комплекс White-3 1%: натуральний "мікс", отриманий з екстрактів мальви, лакриці, висівок за допомогою особливої технології, що дозволяє зберігати всі корисні властивості. Усуває тьмяний колір обличчя, чудово освітлює, знижує пігментацію.
  • Зволожуючий компонент 13%: для екстрозволоження верхньої кулі епідермісу.
  • Гіалуронова кислота високої молекулярної маси 0,05%: для утримання вологи у шкірі.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Спосіб 1 (класичний варіант використання пресування): очистіть шкіру, нанесіть сироватку. Як тільки вона вбереться – використовуйте крем за типом шкіри.

Спосіб 2 (інтенсивна маска): просочіть ватні диски пре-сироваткою. Накладіть на обличчя на 5 хвилин. Приберіть ватні диски, продовжуйте догляд за класичною схемою (нанесіть крем або іншу сироватку + крем).

8370000
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Боротьба з пігментацією
Вирівнювання кольору, тону, рельєфу шкіри
Живлення
Зволоження
Омолодження
Освітлення
Об'єм
200 мл