В наявності

Антивіковий сонцезахисний крем для обличчя / YOUTHSUN SPF30 / RHEA

3 760,00 грн.

Високотехнологічний противіковий сонцезахисний крем з легкою текстурою емульсії та вишуканою пірамідою ароматів, який призначений для догляду за шкірою будь-якого типу та віку. Забезпечує максимально ефективний захист шкіри від шкідливого впливу UVB, UVA та ІЧ-променів.

Препарат поєднує 2 ключові дії:

  • ефективний захист від фотостаріння
  • антивіковий догляд.

Формула насичена антиоксидантами, які запобігають окислювальному стресу для клітин шкіри, зберігаючи і продовжуючи молодість шкіри. Забезпечує пролонговане зволоження, розгладжує та покращує текстуру шкіри. Вирівнює тон шкіри та зменшує ризик появи фотоіндукованої гіперпігментації. Використання препарату в умовах активної інсоляції запобігає появі опіку та значно уповільнює процес передчасного старіння шкіри. Формула, що не містить консервантів, мінеральних олій, парабенів, пропелентів, нанопохідних та компонентів тваринного походження.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Використовувати під час перебування на сонці, наносити на обличчя, шию та зону декольте. Нанесіть невелику кількість продукту, починаючи знизу і рухаючись до верхньої частини обличчя, для додаткового ліфтинг ефекту. Ніколи не забувайте про вуха та задню частину шиї.

YOUTHSUN SPF 30
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Живлення
Заспокоєння
Захист
Зволоження
Омолодження
Об'єм
50 мл