В наявності

Спрей для тіла / Silky Body Mist Adaptasun*** / ESTHEDERM

2 915,00 грн.

Оптимізує всі стадії засмаги (природного захисту шкіри). Завдяки оновленій формулі та більшій дисперсності Міст Адаптасан розподіляється більш рівномірно. Легка та бархатиста текстура обволікає та захищає шкіру під час засмаги. Містить як зовнішній (UVA- і UVB-фільтри), так і внутрішній (патент GCP) захист. Патент Adaptasun активізує всі стадії процесу пігментації (природний захист шкіри): більш швидка, тривала та інтенсивна засмага. Додатково в продукт входять: кокосова олія, олія рисових висівок і олія пінника лучного, швидко відновлюють, пом'якшують і насичують шкіру живильними компонентами.

КЛЮЧОВІ ІНГРЕДІЄНТИ:

Клітинна вода (вода, карнозин, мінеральні солі), екстракт волоського горіха, екстракт звіробою звичайного, токоферолу ацетат, гліциритинова кислота, олеїнова кислота, олія рисових висівок, олія пінника лугового, похідні кокосової олії, гідролізований протеїн ацетил-гексапептид-1.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:

Розпорошувати необхідну кількість засобу на тіло за 20 хвилин до виходу на сонце. Повторно наносити засіб кожні дві години після кожного контакту з водою.

V4583
По типу шкіри
Усі типи шкіри
Призначення
Боротьба з пігментацією
Захист
Зволоження
Наповнення
Пом'якшення
Об'єм
150мл